IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

VenZy стана татко за втори път

27 септември 2022 15 00

Певецът благодари на Господ за ценния дар

IStockphoto

IStockphoto

Венцислав Милър Ауори, по-известен като Венцислав Роланд – VenZy, сподели, че е станал татко за втори път. Певецът съобщи радостната новина в социалните мрежи, където уточни, че има още едно момченце.

„Слава на Господ Бог Всемогъщия Господар на всичко съществуващо, слава на Исус Христос, и пресветата божия майка Дева Мария, слава на всички всички светии, ангели и архангели! Роди се второто ми дете! Вторият ми син! Неописуемо е! Треперя целият! Чувствата ми бушуват! Думите са слаби!“, написа той.

Вензи благодари на половинката си Евгения Славова за това, че го е дарила с още една рожба.

Вторият син на изпълнителя е проплакал в II САГБАЛ „Шейново“, където, по думите на певеца и тв водещ, са получили „топло отношение, грижовност и любов“.

Роланд изтъкна, че не може да изрази благодарността си към екипа, поел в ръце неговия син. Като добави, че въпреки че не познава всички, вече ги обича.

Йоанна Драгнева, Ирина Флорин, Вяра Атова, Нели Рангелова, са част от известните личности, които побързаха да поздравят щастливия татко за неговата рожба.

В началото на февруари миналата година VenZy и неговата приятелка станаха родители за първи път. Тогава се роди техния Антони, който вече е батко.

Изпълнителят има както български, така и нигерийски корени. Неговият баща пристига в България от Нигерия, за да учи икономика. Като студент се запознава с майка му, която по онова време следва в Медицинска академия. Случайно или не, прадядо му е бил цигулар в Аржентина, но става опълченец по време на освобождението на Македония от османска власт. Баба му пък е била детски педагог по пеене и акордеон. Ето защо Вензи пее още от малък, като със сигурност ще предаде страстта си към музиката на своите двама сина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари