IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иво Аръков опасно близо до Шейлин Уудли

26 септември 2022 17 50

Актьорът гледа шоуто на Ким Кардашян на Миланската седмица на модата

IStockphoto

IStockphoto

Иво Аръков покори Милано. Разхождайки се из улиците на италианския град, актьорът е имал вълнуваща среща. И то не с кой да е, а с колежката му от Холивуд Шейлин Уудли. 

„Има нещо много специално и магическо в Милано. По тези тесни улички се срещат всякакви хора. Така че ще се опитам да бъда кратък, но знаете ли, ако не мога, ще ме разберете“, написа той в социалните мрежи. 

Аръков обяснява, че се наслаждавал на красивата лятна нощ в града, когато видял познато лице. Младата актриса, известна ни от много сериали, слушала музика и се спряла, за да помогне на бездомен човек. 

Когато българинът познал Шейлин, се зачудил дали да я заговори и й каже нещо от сорта на „Хей, искаш ли да участваш в следващия ми филм?". Но накрая решил да бъде джентълмен и просто изрекъл тихо „Здравей“. А тя му отвърнала. 

По думите на Иво Аръков, той се възхищава на красивата и талантлива Уудли, която била изключително земна и позирала за снимка с него. 

„Пожелавам си някой ден да се срещнем на снимачната площадка на един от бъдещите ни проекти заедно“, пише още актьорът, който е отбелязал колежката си в своята публикация. Накрая той се обръща към нея, добавяйки, че тя е изключително мила и щедра. 

Иво Аръков се видя и с Ким Кардашян - на Миланската седмица на модата 

По-късно звездата от сериала „Съни бийч“ показа още по-любопитни кадри. В своята история той показа, че е бил на едно от ревютата на Миланската седмица на мода. Именно там е зърнал Ким Кардашян, която показва в кадрите си. 

В неговото видео се вижда, че Аръков е част от тълпата, която изпраща риалити звездата до нейното лъскаво возило. Тя се качва в него, съпроводена от своите бодигарди, а българинът й маха с ръка за довиждане, снимайки със своя телефон. 

На една снимка в неговата история виждаме звездата с кариран панталон, черна тениска и ефектна връхна дреха в сребрист цвят.

Най-вероятно Аръков е изгледал ревюто на Dolce & Gabbana. Известната марка си сътрудничи с Ким Кардашиян за най-новата си колекция. 

„Ciao Kim“ се казва общият проект на Ким и Доменико Долче и Стефано Габана, представен по време на Седмицата на модата в Милано. По данни на Reuters, колекцията от дамски облекла включва типичнитза звездата корсетни рокли, изрязани топове, съчетани с панталони с висока талия, както и много други модели. 

Оказва се, че освен членовете на семейство Кардашиян-Дженър, сред публиката са били и някои българи като Иво Аръков. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

a ( преди 1 година )
Уникална статия!!! Закривай!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар