IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Певецът VenZy стана татко

8 февруари 2021 14 50

Сподели щастливата новина в социалните мрежи

Pixabay

Венцислав Милър Ауори, по-известен като Венцислав Роланд – VenZy, стана татко. От профилите му в социалната мрежа разбираме, че половинката му Евгения Славова го е дарила със син.

Бебето, което е първото дете на изпълнителя и тв водещ, е проплакало на 6 февруари в Втора САГБАЛ „Шейново“.

„Слава на Господ Бог, твореца и вседържителя на всичко съществуващо, Слава на Исус Христос и Пресветата Божия Майка Дева Мария! Роди ми се СИН! Казва се Антони, тежи 3.340 кг и е 49 сантиметра!“, съобщи гордият татко във Facebook.

В поста си VenZy благодари на своята приятелка за това, че е получил „най-прекрасния подарък на света“.

„Сине, мама, татко и всички твои роднини, винаги ще са до теб, и ще те закрилят!“, написа още той.

По-късно в своя канал в YouTube, вместо да запише рубриката „Усмивка щрак“, Роланд сподели емоциите си около раждането на бебето.

„Исках да изживея този момент, защото не ти се ражда всеки ден дете“, извини се той на почитателите си за това, че не е подготвил нищо със снимките, които са му изпратили.

Според певеца, „един от най-сигурните начини, по които да допринесеш за това светът да се промени, е като създадеш едно дете и го възпиташ правилно“. В клипа той разкрива, че иска да предаде своите ценности, сила, вяра и смелост на сина си.

„Животът е много кратък и наистина, не трябва нищо друго, освен да си щастлив. Всеки един момент да си щастлив и да се радваш на всичко това, което имаш“, казва още изпълнителят.

VenZy, който преди дни навърши 34 години, посочи, че след като вече има наследник, му остава да посади дърво и да обзаведе дом, в който да живее с него и майката на бебето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари