IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шварценегер купонясва с красивите си синове Патрик и Кристофър

27 септември 2022 18 00

Арнолд отпразнува Октоберфест в Мюнхен

Getty Images

Getty Images

Арнолд Шварценегер отпразнува Октоберфест в Мюнхен, Германия, в събота, с приятелката си Хедър Милиган и синовете си Патрик и Кристофър.

75-годишният екшън герой се появи в приповдигнато настроение, докато купонясваше със семейството си и дирижираше оркестъра. Холивудският актьор, който е родом от Австрия, и наследниците му бяха облечени в традиционни къси кожени панталони с бродерии „ледерхозе“, дълги чорапи и кожени обувки (национални дрехи на баварците и тиролците).

47-годишната Хедър и приятелката на Патрик – модела Аби Чампиън, пък носеха „дирндъл“ - женски костюми от бяла блуза, корсет и богато набрана пола, също част от характерното облекло за бирфеста в Германия.

Арнолд посещава събитието почти всяка година. Като този път освен 29-годишния Патрик и 24-годишния Кристофър, в компанията на Арнолд беше и неговият племенник.

Шварценегер синове

Снимка: Getty

Приятелката на звездата от „Непобедимите“ е на 47 години и е физиотерапевт по професия. Двамата с Шварценегер са заедно от 2013 г. като разликата във възрастта им от 28 години явно не е пречка в отношенията.

Роденият в Австрия Арнолд е баща на пет деца. Освен Патрик и Кристофър, той има две дъщери от бившата си съпруга Мария Шрайвър – Кристина и Катрин, както и един незаконен син Джоузеф Баена, който е от аферата му с домашната прислужница Милдред. Шварценегер призна Джоузеф, когато той беше 13-годишен, но това сложи край на брака му с Шрайвър.

От Катрин и нейният съпруг – Крис Прат, пък Арнолд има две малки внучки.

арнолд и

Снимка: Getty

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари