IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Шварценегер показа двете си дъщери

29 септември 2022 08 40

Щерката на чичо Арни разкри защо се гордее с тях

БГНЕС

БГНЕС

Катрин Шварценегер показа двете си дъщери. Известната писателка не споделя много кадри на децата си в социалните мрежи. Но този път наруши правилото, за да отбележи Световния ден на дъщерята.

„Любимите ми момичета! Наистина най-големият подарък е да имаш дъщери“, написа щерката на Арнолд Шварценегер.

Катрин е качила снимка с Лила и Елоиз – нейните прекрасни момиченца, които все още тя не показва в лице, а само в гръб. На него тя ги държи в обятията си.

По-голямото момиченце държи четка за зъби в едната си ръчичка, докато бебето, родено през май, е опряло чело в Катрин.

Общата снимка на Шварценегер дойде след като в края на август тя показа за първи път бебето – но само неговите крачета. А неговата кака винаги снима в гръб, най-вероятно от съображения за сигурност.

През юли любимата на Крис Прат сподели, че няма проблем да носи и двете си деца – по-голямото на едната ръка, а другото – в слинг за бебета.

Катрин Шварценегер стана майка за първи път през август 2020 г. Нейният мъж обаче има едно дете от предишния си брак – с актрисата Анна Фарис. Момченцето Джак често е било забелязвано в компанията на своите татко и мащеха, а сега най-вероятно с радост влиза в ролята на по-голям батко.

Дъщерята на чичо Арни се венча през 2019 г., като за известно време пазеше своето бракосъчетание в тайна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари