IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Траволта почете Оливия Нютън-Джон на рождения ѝ ден

30 септември 2022 10 50

Актрисата щеше да навърши 74 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джон Траволта нямаше как да забрави Оливия Нютън-Джон на рождения ѝ ден.

На 26 септември 68-годишният актьор сподели снимка в своите истории в Instagram, на която позира заедно с покойната си колежка на снимачната площадка на филма „Брилянтин“. Двамата влизат в ролите на Дани Зуко и Санди Олсон в хита от 1978 година и остават завинаги. Те се срещнаха отново през 2020 година в предаването на Елън Дедженеръс, където повториха танца от песента The One That I Want.

„Честит рожден ден, моя Оливия“, написа Траволта под снимката. Актрисата трябваше да навърши 74 години, но почина през август след дългогодишна битка с рака на гърдата. На кадъра двамата герои носят емблематичните си черни тоалети, които виждаме в края на „Брилянтин“.

Траволта обаче не беше единственият, който почете Оливия Нютън-Джон на специалния ѝ ден. Дъщеря ѝ Клои публикува видео, в което с останалите членове на семейството празнуват рождения ден на актрисата. Съпругът на Оливия – Джон Истърлинг – също присъства в клипа, както и във видео, което Клои публикува в историите си в Instagram, където цялото семейство вечеря заедно.

Джон Траволта и Нютън-Джон имаха дългогодишно приятелство, което издържа на десетилетията и препятствията в Холивуд. Двамата дори се събраха и се облякоха като героите си от „Брилянтин“ през 2019 година, присъствайки на събитие във Флорида. Там те показаха танцувалните и певческите си умения, доказвайки че талантът им не е виден само на екрана.

„Правейки този филм, ние създадохме нещо, което променя живота“, казва Нютън-Джон през 2018 година, когато се навършиха 40 години от премиерата на „Брилянтин“. Допълва, че още на първия червен килим е усетила, че нещо голямо ще се случи и е била благодарна, че е част от него.

Говорейки за Траволта, тя казва „Джон винаги е бил до мен в трудните моменти. Когато споделяте толкова голям успех, който не може да бъде задминат от нищо друго, развивате близка връзка. Останахме си приятели“.

„Бил съм с нея при раждането на детето ѝ, при развода ѝ, при загубата на сестра ѝ. Тя беше до мен на сватбата, при раждането на децата ми. Всичко е чудесно и създаваме прекрасни спомени“, казва от своя страна Траволта.

През август, когато стана ясно, че Нютън-Джон е починала, 68-годишният актьор изрази своята любов и тъга в социалните мрежи. „Моя скъпа Оливия, ти направи живота на всички ни малко по-добър. Твоят отпечатък беше невероятен. Обичам те страшно много. Ще се видим някъде по пътя и отново ще бъдем заедно. Твой от момента, в който те видях, и завинаги! Твоят Дани, твоят Джон!“, написа Траволта под снимка на актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари