IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рафаел Надал и съпругата му Мария Перело очакват момченце

30 септември 2022 17 50

Те очакват първото си дете заедно след 17-годишна любов

Getty Images

Getty Images

Рафаел Надал и съпругата му Мария Франсиска Перело очакват син, разкри испанското списание Hola! Изданието разкри пола на бебето на тенис звездата в четвъртък. Това ще е първо дете за двойката, която е заедно от цели 17 години.

Списанието първо разпространи новината за бременността на Мария през юни, след седмици на слухове, че тийнейджърската любов на 36-годишният Рафа най-накрая ще го направи баща. Тенисистът потвърди новината, че очаква бебе от 33-годишната си съпруга на пресконференция в Майорка няколко дни по-късно.

Той каза на пресконференцията: „Ако всичко е наред скоро ще съм баща. Не съм свикнал да говоря за личния си живот. Предпочитаме да живеем по-тихо и дискретно.“

В момента има спекулации, че двойката мисли да кръсти сина си Себастиан, защото това е името на бащата и дядото на Рафаел.

Надал и Мария, която в Испания е по-известна с галеното си име Сиска, излизаха 14 години, преди да се оженят през октомври 2019 г. в английски замък, намиращ се на остров Майорка.

Въпросното имение се нарича „Ла Форталеза“, собственост е на благодетеля на торите лорд Луптън, и е с изглед към залива Поленса в североизточна Майорка. Там се ожени и бившата звезда на „Реал Мадрид“ Гарет Бейл през юни 2019 г.

На сватбата на Рафа и Мария сред гостите беше и бившият крал на Испания Хуан Карлос I, който управляваше страната между 1975 и 2014 г., преди да абдикира в полза на сина си Фелипе.

През лятото обаче здравето на бившата застрахователна агентка и настояща госпожа Надал беше във фокуса на вниманието в испанската преса, след като се появи новината, че тя кара тежка и дори рискова бременност. В края на август стана ясно, че Мария е постъпила в частна клиника в Палма, столицата на Майорка, където е навлязла в 31-та седмица от бременността си.

Според информациите лекарите са решили да я наблюдават като предпазна мярка. Но сестрата на Рафаел, Марибел Надал, каза във вторник, че Мария е в добра форма и вече се намира в Мадрид, където е била гост на събитие, организирано от испанската кралица Летисия. Мария често участва в различни социални и обществени събития, като представител на благотворителната фондация на Рафа Надал, на която тя е ръководител.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари