IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След смъртта на кралицата – Меган Маркъл рестартира своя подкаст

30 септември 2022 17 40

Жената на Хари обяви кога се завръща зад микрофона

БГНЕС

БГНЕС

Меган Маркъл рестартира своя подкаст след смъртта на кралица Елизабет Втора. След като тя и съпругът ѝ принц Хари бяха във Великобритания, за да отдадат последна почит към монарха, двамата постепенно се завръщат към работните си ангажименти. В тази връзка от платформата Spotify обявиха и датата, на която ще бъде пуснат следващият епизод с херцогинята на Съсекс.

След 8 септември, когато почина бабата на наследника на Чарлз Трети, Меган не е пускала нищо ново в своя подкаст и нейната публика очаква с нетърпение да разбере за какво ще говори тя след завръщането си от Великобритания.

Хари, Уилям,

Getty

Почитателите на Archetypes ще могат да слушат отново подкаста на Маркъл от 4 октомври. За последно тя си говори със Серина Уилямс и Марая Кери, за да може заедно да развенчаят стереотипите, които пречат на жените.

Отложиха излъчването на епизодите заради траура

„Новите епизоди на Archetypes ще бъдат спрени по време на официалния период на траур за Нейно Величество кралица Елизабет II“, гласеше официалното изявление на платформата след като Елизабет II почина на 8 септември.

Продуцентската компания Archewell Audio подписа с със Spotify за въпросния подкаст през 2020 г. Поради множество обстоятелства обаче, първият епизод с Меган Маркъл се забави значително.

По-рано съпругата на принц Хари обеща, че ще бъде себе си във формата. И изтъкна, че години наред медиите винаги са я представяли в една светлина и сега е моментът, в който тя може да застане пред публиката и да бъде искрена с нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари