IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Озбърн за диагнозата на Ози: Изведнъж животът ти просто спира

7 октомври 2022 10 40

Изпълнителят е диагностициран с паркинсон през 2003 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Диагнозата „паркинсон“ още повече сближава съпрузите Шарън и Ози Озбърн.

Три години след като изпълнителят от Black Sabbath сподели за здравословните си проблеми, 69-годишната носителка на „Еми“ сподели повече детайли за емоциите, през които семейството преминава. Тя се появи в документален филм, посветен на болестта на Паркинсон, озаглавен Paxman: Puttin Up with Parkonson's.

„Изведнъж животът ти просто спира. Този живот, който познаваш, го няма“, казва Шарън, спомняйки си за момента, в който със съпруга ѝ научават за диагнозата му през 2003 година. Допълва, че сърцето ѝ се къса заради Ози и знае, че това, през което той преминава е десетократно по-лошо от нейната тъга. „Понякога, когато го гледам, а той не знае, имам чувството, че ще се разплача“, споделя още водещата.

По думите на Шарън, 73-годишният Ози преди е бил пълен с енергия и е обичал да ходи на дълги разходки. Сега обаче дори сънят е предизвикателство за него, като му е нужен канабис, за да заспи. Въпреки това водещата опитва да се фокусира върху позитивните неща от брака си с музиканта, който вече продължава 40 години.

„Хубавото е, че прекарваме все повече време заедно и със семейството. Сега обичам съпруга си още повече, отколкото преди три години“, казва тя.

Ози Озбърн сподели публично за борбата си с болестта на Паркинсон през 2020 година. „Това не е смъртна присъда... в момента болестта е лека. Не треперя“, каза той в интервю за Radio.com преди две години. Според лекарите, музикантът вижда поне 10 човека на ден, които страдат от паркинсон, но дори не го знаят. „Не се появява пъпка на челото ти. Просто започваш да ходиш странно“, обяснява той.

През последните години звездата имаше доста здравословни проблеми. Подложи се на операция на ръката през 2018 година, а година по-късно страдаше от дихателна инфекция. През 2020-а Ози се удари лошо при падане, което наложи операция на врата.

„Ужасно предизвикателство е за всички нас. Направих последното си шоу на Нова година. След това паднах лошо. Трябваше да ми направят операция на врата, която повреди нервите ми“, разказва той. През юни пък Шарън обяви, че съпругът ѝ трябва да се подложи на операция, която ще определи остатъка от живота му. Тя обаче не поясни точно за какво става въпрос.

На фона на продължаващата битка на Ози, той ще става дядо. Дъщеря му Кели Озбърн е бременна с първото си дете, което ще бъде момченце.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари