IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Озбърн проговори за бременността

30 септември 2022 09 00

Звездата няма да кърми заради своето лечение

БГНЕС

БГНЕС

Кели Озбърн се изгуби от социалните мрежи, след като обяви, че е трезва от една година и ще става майка. За няколко месеца тя избягваше да дава интервюта. Но ето че това се промени малко преди раждането и наскоро тя разказа подробности за бременността си.

Дъщерята на Ози Озбърн сподели, че не смята да кърми детето си – нещо, от което се срамува. Пред „Red Table Talk“ тя призна, че зад решението се крие нейното лечение.

„Избрах да продължа да приемам лекарствата си, вместо да кърмя“, обясни тя, посочвайки, че се е допитала до преценката на специалисти и нейното семейство.

Бившата риалити звезда посочва, че винаги е знаела, че кърмата е връзката между майката и бебето. Но за съжаление, тя ще опита да я изгради по друг начин.

„Каква майка ще бъда, ако започна да се връщам назад, ако започна да бъда саморазрушителна?“, се запитала 37-годишната Кели.

По думите на Озбърн, тя вече е свикнала с това, че другите имат свое мнение и не може да угоди на всеки.

„Трябва да е най-доброто за мен, това, което ще бъде най-доброто и за моето бебе“, казва тя.

Кели Озбърн крие термина

По-рано звездата посочи, че бременността е един странен период за нея. И призна, че тя е „едно от най-грубите, най-странните, най-дивите“ преживявания, които е имала.

Озбърн и нейното гадже Сид Уилсън разкриха през май, че очакват първото си дете.

„Знам, че бях много тиха през последните няколко месеца, така че реших да споделя с всички вас защо“, написа Кели и добави, че ще става майка.

Все още не е ясно кога трябва да се роди бебето, но се предполага, че е скоро, защото звездата е в напреднала бременност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари