IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс споделя тайната за щастливия брак

14 октомври 2022 09 00

Актрисата разкри и какъв любовен съвет дава на дъщеря си Хейзъл

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джулия Робъртс дълго време търси любовта. През годините ѝ приписват множество афери с известни колеги, от които само няколко са истина. Една от най-големите ѝ любовни истории е тази с Кийфър Съдърланд, за когото дори е била готова да се омъжи. Сватбата им обаче се разпада само три дни преди церемонията, като Робъртс е тази, която слага край на връзката.

През 2000 година обаче Джулия намира своя принц в лицето на оператора Дани Модър. Женят се две години по-късно в дома ѝ в Ню Мексико, като казват на приятелите си, че ги канят на парти по случай 4 юли. Оттогава приказката им започва, а приключението им е осеяно с множество усмивки, щастие и три деца. Модър и Робъртс се опитват да опазят личния си живот колкото се може по-далеч от обществения интерес, като рядко се появяват заедно на червения килим, а папараците дори не могат да ги хванат на разходка из града или на романтична вечеря.

Именно заради редките им появи заедно, таблоидите често говорят за разпад на семейството, но вече 20 години всичко бива опровергавано. Единствената публична проява на любов от страна на Модър или Робъртс може да видите по време на рождени дни или годишнини. Тогава те избират една от най-любимите си снимки заедно, за да я публикуват в социалните мрежи и да напишат кратко, но прочувствено послание към своя любим.

Преди дни Джулия сподели, че е намерила своя рай в лицето на Дани, като призна, че в момента живее мечтата си. Сега тя разкрива малко повече от личния си живот, включително и тайната за щастливия и дълготраен брак в Холивуд.

„Казвам едно и също всеки път и продължавам да стоя зад думите си – тайната е многото целуване“, казва Робъртс. Допълва, че романтиката им включва и писането на бележки, където изразяват чувствата си. Спомня си, че първото писмо, което е получила от Дани, е било дълго цели седем страници и все още го пази. Иска един ден да го покаже на дъщеря си, за да може да търси и тя подобен мъж.

Според източник, Дани и Джулия са горди от факта, че са останали женени толкова дълго време и все още споделят същите чувства, каквито са имали в началото на връзката си. „Те се подкрепят взаимно и помежду им има огромна любов, която продължава да расте всеки ден“, категоричен е близък до двойката.

Модър и Робъртс са родители на близнаците Хейзъл и Финиъс и на по-малък син Хенри. Семейството се опитва да стои далеч от светлината на прожекторите, като това е решение, което се взима още с раждането на близнаците.

„Животът, който съм построила със съпруга ми. Животът, който построихме с децата ни. Това са най-добрите неща, които ме карат да се прибирам всеки ден у дома“, категорична е Джулия. Допълва, че децата ѝ най-вероятно все още не знаят колко всъщност е известно името ѝ, тъй като рядко говори за работата вкъщи и се опитва да държи славата далеч от дома си.

Разказва, че веднъж е била попитана дали е известна, като е отговорила, че някои хора може да я смятат за такава. „Мисля, че много хора са гледали мои филми и знаят коя съм“, казала актрисата. Децата ѝ обаче не били много впечатлени, като я попитали дали е по-известна от Тейлър Суифт. На този въпрос Джулия не е знаела как да отговори, защото наистина не е била наясно дали е по-разпознаваема от певицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари