IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл призна: Да, наричали са ме „луда“, Хари ме насочи към психотерапевт

19 октомври 2022 18 00

Подробности около живота им в кралското семейство

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл пусна своя нов подкаст в платформата Spotify. Херцогинята на Съсекс засегна темата за стереотипите на женското поведение в емоционалния период от живота. Съпругата на принц Хари говори за опасностите от етикетите с гости като Констанс Ву, Дипика Падуконе и Джени Слейт.

„Вдигнете ръка, ако някога са ви наричали луд, истеричен или напълно ирационален. Сигурна съм, че ако бяхме в една стая, щях да видя много ръце. Между другото, аз самата също трябваше да вдигна ръка. И това не е изненадващо, защото в нашата култура този етикет е много често срещан “, сподели Меган.

Съпругата на принц Хари отбеляза, че подобни стереотипи имат пагубни последици. По време на живота си в кралското семейство Меган се сблъсква и с психични проблеми. Съпругът ѝ помогнал да се справи с трудната ситуация.

„Рано или късно всички ни наричат луди или истерични. Благодаря на съпруга ми, който в тежкия ми емоционален период ме насочи към психотерапевт. Наистина трябва да сте напълно честни за това, от което се нуждаете, и да не се страхувате да се примирите с това, за да поискате помощ “, каза тя.

Като част от шоуто херцогинята на Съсекс обсъди и медицински проблеми, като използва примера на своята приятелка, тенисистката Серина Уилямс. По време на раждането пулсът на дъщеря ѝ Алексис Олимпия паднал твърде ниско и лекарите направили спешно цезарово сечение.

За щастие всичко минало добре. На следващия ден обаче тенисистката се изправила пред нови проблеми. На Серина ѝ станало трудно да диша. Тя била сигурна, че има кръвни съсиреци: през 2011 г. спортистката за малко да умре поради белодробна емболия.

Брак почти по учебник: Принц Хари с травма, Меган Маркъл използвала това, за да го спечели

Страхува ли се Меган Маркъл от развод с принц Хари?

Според Меган Маркъл, тогава тенис звездата изтичала в коридора, грабнала първата медицинска сестра и поискала компютърна томография, на което получила отговор: „Мисля, че всички тези лекарства те карат да полудееш“.

Маркъл отбеляза, че Уилямс „познава тялото си“. Последващият скенер показал, че тя наистина има проблеми, които можели да бъдат фатални. „Обществото твърде бързо лепва етикети на жените, особено на бременните жени и тези с бушуващи хормони, наричайки ги емоционални, луди или дори истерични“, възмути се Меган Маркъл.

За да научавате всичко важно от света на лайфстайла, модата и красотата, последвайте ни в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари