IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ти Джей Милър: Райън Рейнолдс се промени заради славата

14 октомври 2022 17 50

Нов странен скандал в Холивуд

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Бихте ли отказали да бъдете в близост до Райън Рейнолдс, ако такава възможност ви се отдаде? И ние не бихме. Но Ти Джей Милър мисли по съвсем различен начин.

Наскоро актьорът, който изигра ролята на бармана Уйзъл в първите два „Дедпул“, заяви, че няма да се завърне за третата част и не би искал никога повече да си партнира с Рейнолдс. Разказва, че двамата са имали доста странни моменти и неразбирателства по време на снимките, като дори е категоричен, че колегата му го мрази. Милър стига дотам, че обвинява Рейнолд в публично унижение.

„Както героят се държи ужасно с Уйзъл, така се държеше и Райън с мен. Казваше ми, че не съм звезда, но съм достатъчен за забавната част. След това могат да ме изхвърлят и да се завърнат към истинския филм“, споделя Ти Джей в шоуто на Адам Карола. Допълва, че случилото се доста го изненадало, като дори снимачният екип не могъл да разбере какво точно се случва.

Според Милър, проблемите продължили много след спирането на камерите. По думите му, Райън се държал по този начин, защото не го смята за забавен и успешен актьор. „Ще работя ли отново с него? Не. Няма да работя с него. Желая му всичко най-хубаво, но смятам, че е странно, че ме мрази“, казва актьорът.

През цялото интервю Ти Джей държи на мнението, че харесва Рейнолдс на екран, но в реалния живот го смята за несигурен. „Обожавам го като комик, но смятам, че стана много известен след „Дедпул“, което го промени. Искаше да покаже на всички, че името му се знае по целия свят“.

Въпреки тежките думи, Милър заяви, че все пак може отново да работи с Рейнолдс. Той посочи, че е имал подобни резерви към Майкъл Бей, но впоследствие двамата стават близки приятели и започват отново работа. По думите му, Бей има подобно мнение за Рейнолдс, след като работят заедно по филма „Призрачна шестица“.

Малко по-късно стана ясно, че Рейнолдс и Милър вече са в добри отношения. „Всичко е наред. Прати ми имейл на следващия ден и каза, че държанието му не е било разбрано правилно. Така че, аз му върнах отговор и сме добре“, категоричен е актьорът. Допълва, че оценява действията на колегата си и смята, че точно това трябва да се направи от един зрял мъж.

Макар Ти Джей Милър да не е сигурен дали ще се върне в третата част на „Дедпул“, там ще бъде близкият приятел на Рейнолдс Хю Джакман. Той ще влезе в познатата си роля на Върколака.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари