IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мона Гочев на пазар в Милано

18 октомври 2022 14 50

Инфлуенсърката показа коремчето си

IStockphoto

IStockphoto

Мона Гочев използва топлите дни през октомври, за да отиде на пазар в Италия. Известната певица, актриса и инфлуенсърка се отбеляза от Милано, споделяйки снимки от разходката си в социалните мрежи.

На кадрите се вижда, че звездата е в компанията на своя съпруг Радослав, както и свои близки приятели.

Облечена с дънки, черен потник и карирана риза, Мона позира с наедрелия си корем на едно от емблематичните места в Милано. Тях е съчетала с шапка с широка периферия и удобни кецове.

По всичко личи, че Гочев, която трябва да роди през януари 2023 г., се чувства отлично и не се притеснява да пътува със самолет. Освен това има апетит и си похапва вкусни сандвичи.

Много вероятно е в едно от следващите си видеа Мона да разкаже за своята обиколка из миланските магазини и забележителности, както и какво си е купила оттам.

В началото на август звездата сподели, че очаква второто си дете. „Най-голямото щастие… Никола ще става батко“, написа тя и сподели снимка, на която със съпруга си и детето показват ехографско изображение. След като сподели радостната новина, Мона започна по-често да показва как се е променило нейното тяло по време на бременността.

Подобно на много инфлуенсъри, най-вероятно и Мона ще засегне бебешките теми и ще дава съвети за родители след като се появи нейното второ дете. За момента полът му все още не е ясен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари