IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 години на крилете на любовта – Сара Хайланд и Уелс Адамс

19 октомври 2022 09 00

Актрисата и нейният любим са на меден месец на Малдивите

Getty

Getty

Сара Хайланд и Уелс Адамс празнуват важен за тях ден. Двамата минаха под венчило това лято, но са заедно от 5 години. Ето защо актрисата не пропусна да поздрави любимия си в социалните мрежи.

„Честито половин десетилетие, бебче“, написа звездата от тв сериала „Модерно семейство“.

Хайланд е споделила една снимка със своя съпруг – от сватбата, на която двамата се целуват страстно.

31-годишната актриса и 38-годишният барман са празнували повода през изминалия уикенд.

Общ приятел на двойката споделя, че си спомня момента, в който Сара е споделила, че е твърде рано, но най-вероятно Уелс ще бъде нейният избраник за цял живот.

Семейство Адамс на меден месец

От своя страна съпругът на актрисата открехна завесата за последователите къде точно двамата са отбелязали годишнината. Споделяйки снимка, на която е в басейн, носейки слънчеви очила, той разкри, че е завел Хайланд на Малдивите.

„Щастлив меден месец“, написа той в Instagram.

От публикацията на Уелс разбираме, че той и половинката му събират тен на островите Фари, където са отседнали в луксозен хотел.

Хайланд и Адамс се запознали в социалните мрежи

Актрисата и барманът, известен от популярен тв формат, станаха приятели в Twitter през 2016 г. Но едва през есента на 2017-а стана ясно, че са повече от приятели. Тогава Адамс разкри, че се е запознал със звездата чрез социалните мрежи.

Адамс предложи на Хайланд през лятото на 2019 г. след почти две години връзка. Първоначално двойката планираше да се ожени през август 2020 г., но заради пандемията плановете им за сватба бяха провалени на няколко пъти.

Едва това лято или три години след техния годеж, Сара и Уелс успяха да сключат брак както са си мечтали, като събраха най-близките си на незабравимо парти. Двамата се ожениха на 20 август, като откритата им церемония бе в Санта Барбара, Калифорния.

На сватбата присъстваха много от колегите на Хайланд от „Модерно семейство“. С тях тя приключи снимките на последния сезон малко преди началото на пандемията.

„Беше вълшебно да отпразнувам нейния специален ден с нея и с всички“, обясни тогава София Вергара, която бе леля на актрисата в сериала.

За да научавате всичко важно от света на лайфстайла, модата и красотата, ни последвайте в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари