IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джена на семейна почивка в Дубай

18 октомври 2022 15 00

Певицата с фотосесия в пустинята Руб Ал К’хали

IStockphoto

IStockphoto

Джена остави за малко работните ангажименти и замина на семейна почивка. Певицата и нейният съпруг Атанас Стоев-младши се отбелязаха от Дубай, Обединени арабски емирства.

„Температурата е около 42 градуса. Изумително е“, написа звездата, показвайки как се е забулила с шала си за една от първите разходки из забележителности.

„Пътуваме и се намираме някъде в пустинята Руб Ал К’хали между Дубай, Абу Даби и Оман. И съм изпълнена с любопитство“, продължи фолкпевицата.

Макар мнозина да смятаха, че известната двойка е оставила децата вкъщи, на една от снимките в историята ѝ видяхме нейния син Наки.

По-късно Джена показа импровизираната си фотосесия насред пясъка – предпочитано място от доста нейни колежки за заснемането на видеоклипове.

„Не мога да спра да гледам красотата на слелите се пустиня и небе на фона на залеза“, коментира тя за Руб Ал К’хали.

Певицата показа и красотата на нощен Дубай, част от който е успяла да разгледа чрез разходка с лодка. Именно на нея се е снимала и на фона на голямото виенско колело.

„Идвала съм тук доста пъти, но въпреки това всеки път научавам нещо ново и вълнението ми е голямо“, пише още изпълнителката в социалните мрежи.

Феновете на Джена искат да зърнат нейната дъщеричка

Припомняме, че известната изпълнителка роди второто си дете малко преди Цветница. Ето защо го кръсти Цветея. Оттогава досега тя все още не е показвала момиченцето публично, а само в количката, където то не може да се види.

„Хей ръчички, хей ги две. Мама слушка най-добре. Цветея скоро ще стане на 5 месеца и ще ви се покаже, но дотогава с мама разходките продължават“, написа Джена в началото на септември. Пожелавайки прекрасен ден на всички, тя помоли феновете за търпение.

След като стана майка за втори път, фолкпевицата бързо си върна предишната форма и започна отново да ходи по участия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари