IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл си припомни как започва кариерата ѝ в шоубизнеса

23 октомври 2022 12 00

Коментира темата с Парис Хилтън

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл продължава да хоства своите подкасти в платформата Spotify. Преди ден излезе нов брой, чийто гост беше Парис Хилтън. Херцогинята на Съсекс успя да сподели как е започнала кариерата си в Холивуд, а бляскавата светска дама от своя страна говори за шапката и своя „писклив глас“.

Известно е, че Меган започва актьорската си кариера не в киното, а в развлекателното шоу The Deal, където играе „ролята на момиче с куфарче“.

Херцогинята на Съсекс отбеляза, че е заобиколена от умни жени на работа, но това не било оценено от ръководството. Въпреки това е благодарна за опита, който ѝ позволил да си плаща сметките, а също и дал сили да си проправи път по-нататък в развлекателната индустрия.

„Преди снимките на предаването всички момичета се нареждаха на опашка, където можеха да се гримират или да увеличат миглите си, или да сложат подложки в сутиена. Дори сами се преценявахме една друга всяка седмица, защото имаше много формулирана идея как трябва да изглеждаме. Ставаше въпрос само за красота, а не непременно за мозък“, сподели Меган.

Парис Хилтън на свой ред говори за феномена „глупава блондинка“. Десетилетия наред певицата беше нарицателно име, а „пискливият ѝ глас“ беше една от запазените ѝ марки. Парис обясни, че специално е имитирала този тембър, за да създаде екранен образ на „глупаво момиче“.

Страхува ли се Меган Маркъл от развод с принц Хари?

Как принц Хари получи разрешение да кръсти дъщеря си Лилибет?

„Когато си по телевизията, не е същото – гласът ми… всичко просто се променя. Имам много нисък глас по природа. Но след това в шоуто той стана много висок. Това беше реакция на факта, че някак си сложих маска, за да се предпазя. Така че може да изглежда, че хейтърите не говорят за мен, а за героя, който създадох“, добави Хилтън.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари