IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян иска да прави бижута от костите на майка си

25 октомври 2022 09 00

Не прекаляваме ли малко?

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Хелоуин наближава и сме свикнали по това време на годината да четем и да гледаме всякакви страшни истории, плод на митове, легенди или въображението на сценаристи и режисьори. Последното, което научихме обаче е от живата реалност и идва от устата на една от най-известните дами в света, а именно Ким Кардашян.

Известна със своите провокативни фотосесии, клипове и модни избори, Ким постепенно се превърна в една от най-богатите и желани звезди на планетата. Личният ѝ живот, както и този на цялото ѝ семейство, вдъхновиха риалити предаване, което се излъчваше в продължение на 19 години. Точно когато си мислехме, че сме се отървали от клана Кардашян, те намериха своя нов дом в лицето на Hulu и отново разказват „интересни“ истории от ежедневието си.

Именно в един от последните епизоди на предаването Ким успя да ни изненада за пореден път. Тогава стана ясно, че майка ѝ Крис Дженър е трябвало да се подложи на операция на бедрото заради хронична болка. И докато интервенцията е била успешна, молбата на Ким е това, което озадачило хирурга в болницата.

„Ким попита лекаря дали може да вземе костите ми, за да направи от тях бижута“, казва Крис на другата си дъщеря Клои. И докато сестрата на Ким беше по-скоро любопитна да разбере какви дизайни се въртят в главата на Ким, Кайли Дженър определи идеята като „странна“. Съгласявайки се с по-малката си дъщеря, Крис нарече молбата „плашеща“.

В отговор на това Клои напомни на майка си, че тя също е вземала странни решения относно тялото си. „Помниш ли, когато искаше прахта ни да бъде направена в колиета, които да ни се дадат след смъртта ти?“, попита Кардашян. Крис обаче по никакъв начин не се притесни от казаното, като застана зад думите си и определи идеята като „прекрасна“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Като оставим настрана странната молба от страна на Ким, на която не се знае какъв отговор е получила, тя е била много голяма подкрепа на майка си по време на операцията. Не само че е успокоявала гаджето ѝ Кори Гамбъл, но също така е създавала оптимистично настроение през цялата процедура.

„Не съм нервна. Майка ми е на 66 години, млада е. Винаги е страшно, когато влизаш в операция, но тя е в най-добри ръце. А и съм заплашила живота на всички, ако нещо се обърка, така че“, каза на камерата Ким.

Ким Кардашян, пак ли с този фотошоп?

Крис Дженър: Спрях да пазарувам в магазини, защото съм много известна

За щастие, риалити звездата не е трябвало да си цапа ръцете с кръв, тъй като операцията завършва благополучно. „Чувствам се доста добре всъщност. Нямам търпение да се върна в офиса и да работя на нормални обороти, да си играя с внуците, да отделя повече внимание на Кори, ако ме разбирате“, каза Дженър в емблематичния си шеговит стил. Лекарите на Крис също са били впечатлени от резултата, казвайки че прилича на човек, който въобще не е влизал в болница.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

За още интересни новини от света на звездите и шоубизнеса последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари