IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Самоирония на следващо ниво: Виктория Бекъм се подигра на прическите си от миналото

24 октомври 2022 14 30

„Никога повече“, категорична бе дизайнерката

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Казват, че самоиронията е висша форма на интелигентност. Ако е така, то Виктория Бекъм очевидно е претендент за член на Менса, ако се базираме на последното ѝ видео в социалната мрежа TikTok.

Дизайнерката и бивша поп икона събра на едно място визиите си от миналото, включително множеството промени в прическата и грима. Някои от тях определи като своя гордост, но за други бе категорична, че няма да повтори. По този начин Виктория се включи в популярна тенденция, в която потребителите оценяват всичко – от визии на червения килим до интериорен дизайн – на фона на популярен звук.

„Как категоризирам определени дизайнерски избори, като скалата се състои от малко харесване до без обяснение“, започва гласът зад кадър. На фона на това виждаме как Бекъм е седнала на фризьорския стол и се подготвя за поредното си светско събитие. Вместо да седи мирно, тя снима за TikTok и е готова да оцени предишните си визии.

@victoriabeckham My life in looks ? Which one is your favourite? #VictoriaBeckhamBeauty ♬ original sound - Immediato Interiors ?

Видеото започва с две одобрени от Виктория прически – боб и пикси от времето ѝ в групата Spice Girls. Дотук обаче спират положителните неща. Следващите няколко визии са определени от дизайнерката като нещо, което повече няма да се повтори. Говорим за русо пикси от 2007 година с бретон на една страна и бляскаво червило, както и асиметрична прическа с дължина до брадичката, която получи 100% не.

Все пак дългите ѝ кичури от 2010-те години се харесват 50/50, докато кафявата опашка е прическа, която Виктория е склонна да повтори, въпреки че признава нейната непрактичност. В края на видеото тя попита феновете кой стил им е любим, а отговорите бяха стотици.

След присъединяването си към TikTok през юли тази година, Бекъм събра почти милион последователи и има повече от 3 милиона харесвания на видеата си. В допълнение към първото ѝ видео, в което напомня за поп персоната си от 90-те години, тя споделя много моменти от зад кулисите на модната си кариера и личния си живот.

48-годишната дизайнерка със сигурност е изминала дълъг път в модната еволюция. Миналия месец тя направи дебюта си на Седмицата на модата в Париж, където показа колекцията си за пролет/лято 2023 година. Това беше и първото ѝ живо дефиле от две години насам. По време на емоционалния финал, Бекъм излезе пред феновете със сълзи на очи и благодари на всички. Малко по-късно тя написа прочувствен текст в социалните мрежи, в което заяви, че емоциите ѝ са достигнали своя връх.

Виктория Бекъм се скарала с Никола Пелц

Никола Пелц и истината за отношенията ѝ с Виктория Бекъм

За да подкрепят Виктория, на предния ред беше цялото ѝ семейство, включително съпругът ѝ Дейвид и четирите им деца – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър – както и Никола Пелц, която е омъжена за най-големия син на двойката.

За да научавате още новини от света на звездите, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари