IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелани Браун се е омъжила тайно?

25 октомври 2022 08 40

Говори се, че певицата от Spice Girls е готова за нов брак

Снимка: БГНЕС

Преди три години Мелани Браун спря да крие връзката си с любовника си, стилиста Рори Макфий. И стана известно, че романтичните отношения на двойката са започнали много по-рано, отколкото двамата твърдят, а вече се говори, че са и на съвсем ново ниво. Според Daily Mail певицата се е омъжила тайно за своя избраник.

Солистката на групата Spice Girls приела предложение за брак. 36-годишният стилист го направил като ѝ подарил луксозен пръстен с диамант от розово злато по време на вечеря в провинциалния хотел Cliveden House в Бъркшир. Цената на бижуто е 113 хиляди долара.

„Мел Би е много щастлива. Това беше невероятно емоционален момент, особено след всичко, което беше преживяла. Макфий положи огромни усилия, за да може тя да му се довери и да повярва отново в любовта. Рори е точно обратното на мъжете, с които е имала връзки преди.

Той е просто мил човек, грижовен, не се интересува от славата. Мел и Рори се познават от дълго време, тъй като и двамата са от един град, а Рори е най-добрият приятел на братовчед на Мел“, добавя източникът.

Виктория Бекъм разбива социални мрежи, звезди и критици: Зеленото е новият цвят!

Виктория Бекъм се скарала с Никола Пелц

Мел Би преживя тежък брак със Стивън Белафонте, придружен от домашен тормоз и насилие. Певицата се разделя с него след 10-годишен семеен живот. Белафонте отрича да я е наранявал.

За да научавате още новини от света на звездите, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари