IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За разлика от Меган Маркъл, Даниел Радклиф не иска децата му да са известни

27 октомври 2022 08 30

Дали обаче е готов да ги пусне във филмовата индустрия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всеки един родител иска най-доброто за децата си. Опитва се да ги защити по всевъзможни начини, да ги предпази от грешките, които могат да направят и да ги държи под крилото си колкото се може по-дълго време. В крайна сметка обаче децата порастват и се отделят от семейството, създавайки свой собствен път, осеян с грешки и възходи.

Животът на известните деца е малко по-труден от този на обикновените, тъй като всяка една тяхна стъпка се следи внимателно. Докато някои си мислят, че е прекрасно родителите ти да бъдат познати по цял свят и да получаваш на момента всичко, което пожелаеш, всъщност не е точно така. Много от децата на известни двойки се опитват да стоят по-далеч от публичното пространство, като дори понякога променят и фамилията си, за да имат възможността да създадат свой собствен живот в сферата, която желаят.

Преди седмица Меган Маркъл даде интервю пред Variety, където сподели, че няма нищо против децата ѝ да тръгнат по нейните стъпки и да влязат в развлекателната индустрия. Допълни, че ако Лилибет и Арчи искат да бъдат известни, тя няма да ги спре.

Арчи БГНЕС

Снимка: БГНЕС

На съвсем противоположно мнение е Даниел Радклиф, който изиграва известната роля на Хари Потър в поредицата за момчето магьосник. Той става известен едва на 11 години и много добре знае какво е да растеш под постоянното наблюдение на фенове, папараци и критици, да се осъжда всяко твое решение и да се очаква от теб да бъдеш в най-добрата си форма по всяко време.

Именно заради тежката корона на славата, Радклиф не иска бъдещите му деца да тръгват по неговите стъпки. Той даде интервю с колежката си Евън Рейчъл Уд, която също става известна на невръстна възраст. „Мисля, че го казвам като човек от тези, които се справят доста добре и все още са в Холивуд, така че ни харесва. Но все пак не бих искал децата ми да бъдат известни“, категоричен бе актьорът.

Все пак Радклиф би искал бъдещите му наследници да изпитат магията на филмовото изкуство. „Искам децата ми, ако и когато се появят... бих се радвал да бъдат около снимачни площадки. Ще бъде сбъдната мечта, ако дойдат по време на създаването на филм и ми кажат, че харесват декорите“, казва още екранният Хари Потър.

Даниел Радклиф,

Снимка: Getty Images

Актьорът обясни и къде е границата между успешен актьор и истинска знаменитост. „Мисля, че ако си на снимачната площадка и никой не те притеснява, това е чудесно. Това е прекрасно място и може да е магическо за децата, но известността трябва да бъде избягвана на всяка цена“, категоричен бе той.

Преди 12 години Даниел официално съблича униформата на Хогуортс и оставя магическата пръчка в шкафа. Приключението му в актьорството обаче продължава както на големия екран, така и на театралната сцена. В момента играе Алфред Матю Янкович, познат още като странният Ал Янкович във филма Weird: The Al Yankovic Story. Колежката му Евън Рейчъл Уд влиза в ролята на Мадона.

Извън екрана, Радклиф е в щастлива връзка с Ерин Дрейк от 2012 година, след като двамата се запознават по време на снимките на филма Kill Your Darlings. През 2014 година актьорът споделя, че веднага почувствал привличане към колежката си и му е било изключително лесно да си споделя с нея различни неща от живота.

Засега нито Радклиф, нито Дрейк споделят дали имат планове за сватба и деца, но очевидно Даниел е мислил за наследници.

Даниел Радклиф,

Даниел и Ерин. Снимка: Getty Images

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари