IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След помирението: Силвестър Сталоун разкри как се чувствал без жена си

8 ноември 2022 10 40

В ново интервю той говори за брака, бащинството и политиката

БГНЕС

БГНЕС

Силвестър Сталоун изненада всички, потвърждавайки, че се е разделил със съпругата си. През август Дженифър Флавин подаде дори молба за развод, но ето че днес двамата отново са заедно. И по всичко личи, че са изгладили отношенията си.

Двойката се помири през септември, а днес холивудската звезда разказа как се е чувствал през краткото време, в което не е бил със съпругата си.

„Нека просто кажем, че беше много бурно време“, каза той в интервю за Sunday Times.

„Имаше пробуждане на това, което беше по-ценно от всичко, което е любовта ми към семейството ми. Има предимство пред работата ми и това беше труден урок за научаване“, призна чичо Слай.

Макар Сталоун да не коментира с подробности каква е била основната причина Флавин да подаде молба за развод, той разкрива, че се чувствал самотен и разстроен.

Силвестър страда, че не обръщал внимание на децата си

Силвестър Сталоун,

БГНЕС

Може би мнозина си мислят, че жената на актьора не понасяла той постоянно да е на снимки. Но ако това е причината за тяхната раздяла, тя трябвало да подаде молба за развод много по-рано.

Сега, говорейки за сплотеното си семейство, Сталоун е категоричен, че със сигурност е липсвал при важните моменти на техните три дъщери.

„Не им обръщах достатъчно внимание, когато растяха“. Бях толкова ориентиран към кариерата си...“, призна той.

В един момент той започнал да се интересува повече от наследниците си и изпитвал вина всеки път, когато чуел нещо от сорта на „Просто си мислех за теб“.

„О, боже мой. Никога не съм чувал това преди в живота си. Когато една дъщеря знае, че те е грижа, тя е там завинаги“, обяснява още той, говорейки за връзката със своите дъщери, изградена въпреки множеството му отсъствия.

Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин се развеждат след 25 години брак

Силвестър Сталоун на 75: Невероятното ми семейство е най-хубавият подарък

Силвестър Сталоун показа порасналата си дъщеря Систин

Чичо Слай говори и за политическите си пристрастия

Звездата призна, че често е смятан за член на Републиканската партия, макар че невинаги е гласувал за нея. По думите му, неговата връзка с републиканците идва от патриотичната насоченост на част от филмите, в които се снима той през годините.

„Дори не знаех какво е републиканец или демократ, докато не станах на 30 години. Наистина не го разбрах, докато не отидох в Холивуд“, обяснява той.

Заради образа на Роки много хора смятат, че актьорът има влечение към огнестрелните оръжия. Той обаче признава, че изпитва смесени чувства относно някои аспекти на контрола върху оръжията, включително популярността на автоматичните оръжия в САЩ.

„Не виждам смисъл да ловувам с пълнител с 40 патрона. Ако не можете да уцелите нещо с пет изстрела, значи не сте много добър ловец“, казва още чичо Слай.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари