IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес си припомни за трудната раздяла с Джъстин Бийбър

9 ноември 2022 10 50

Звездата споделя откровено в документален филм

Снимка: БГНЕС

Селена Гомес е откровена за личната драма, през която е преминала след раздялата с Джъстин Бийбър след продължила шест години връзка.

„Всичко беше твърде публично. Бях преследвана от минали връзки, които продължаваха да интересуват всички. Тогава просто спрях да обръщам внимание и вече не се страхувах“, признава Гомес в документалния си филм. Сега тя мисли за раздялата с Бийбър изключително по положителен начин.

„Чувствам се така, сякаш трябваше да изтърпя най-тежката мъка и след това просто да забравя за всичко. Всичко беше твърде объркващо. Трябваше да се случи и накрая разбрах, че това е най-доброто нещо, което някога ми се е случвало“, уверява Селена.

За да подреди емоциите си относно раздялата на Джъстин Бийбър и последвалия му брак с Хейли Болдуин, Гомес се свързва с авторите на песни Джулия Майкълс и Джъстин Трантър. Заедно създават хита Lose You to Love Me.

„Написахме песента за 45 минути. Най-бързата песен, която съм писала“, спомня си Селена.

След Хейли Бийбър – Селена Гомес наруши мълчанието

Селена Гомес не крие заобленото си коремче по бански

Относно смисъла на песента, изпълнителката обяснява: „Това е нещо повече от песен за изгубената любов. Уча се да избирам себе си, да избирам живота, но също така се надявам хората да намират благодат и мир дори в трудни неща. Песен за това как напълно сте загубили важна част от това, което сте, за да преоткриете себе си.“

Същият документален филм предизвика и скандал, тъй като в него певицата говори за болестта си, но не споменава приятелката, която става неин донор на бъбрек – Франсия Раиса.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари