IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пике окончателно е в миналото: Шакира взе децата и се премести в Америка

9 ноември 2022 15 30

Испания остана зад гърба ѝ, както и връзката ѝ с футболиста

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шакира е готова да започне нова глава от живота си след раздялата с Жерар Пике.

Пет месеца, след като двамата обявиха край на връзката си, те са подписали споразумение за попечителството над двете им деца – 9-годишния Милан и 7-годишния Саша. Според източници, в сделката се казва, че момчетата ще се преместят заедно с майка им в Маями, където живее семейството ѝ. През последните осем години всички бяха в Испания заради футболната кариера на Пике в Барселона.

„Единственият ни приоритет е да осигурим на децата ни най-високата сигурност и защита, надявайки се те да продължат с живота си в спокойна и безопасна среда“, казаха бившите влюбени в официално съобщение, изпратено до медиите на 8 ноември. Те се надяват личното пространство на децата им да бъде уважено и папараците в Америка да не ги преследват постоянно.

Според източник, споразумението за попечителството е било в най-добрия интерес на децата. Засега не е ясно точно какво гласят документите за децата, включително и колко време Пике ще може да прекарва с тях. Футболистът обяви оттеглянето си от футбола миналата седмица, което сега мнозина сметнаха, че е направено, за да може той спокойно да лети до Америка и да вижда синовете си.

Пике и Шакира обявиха раздялата си през юни, след като дадоха начало на връзката си през март 2011 година. Бившата двойка се запознава по време на снимките за клипа към песента Waka Waka (This Time for Africa), която беше официалният химн за Световното първенство по футбол през 2010 година.

„С огромно съжаление обявяваме раздялата си. Молим за уединение в този момент заради благополучието на децата ни, които са основният ни приоритет. Предварително благодарим за разбирането“, гласеше общото съобщение за медиите.

През септември Шакира даде интервю пред списание Elle, където заяви, че краят на връзката ѝ е бил „най-тежкият момент от живота ми“ и допълва, че музиката ѝ е помогнала да премине през него. Беше категорична, че не е говорила с никого за раздялата, защото все още се опитва да я осъзнае и да разбере как да продължи с живота си.

Усмихнатата Шакира заведе синовете си на бейзболен мач

Официално: Шакира и Жерар Пике се разделят след 11 години заедно

Отмъщението на бившата: Как Шакира иска да си отмъсти на Пике за изневярата?

„Независимо какво чувствам към Жерар и към другите ми бивши партньори, той все още е баща на децата ми. Имаме работа, която трябва да свършим за тези прекрасни момчета, и имам вяра, че ще направим най-доброто за тяхното бъдеще, мечти и ще намерим правилното решение за всички в тази ситуация“, каза още Шакира. Тя помоли за пространство и спокойствие, където с футболиста да намерят формула за най-доброто бъдеще на децата си.

По време на интервюто си с ELLE певицата заяви, че прави всичко възможно, за да предпази Саша и Милан от случващото се. „Опитвам се да го правя и да ги предпазя, защото това е единствената ми мисия в живота“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари