IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мона Гочев: Семейството е всичко!

14 ноември 2022 14 40

Инфлуенсърката сподели пола на бебето

IStockphoto

IStockphoto

„Семейството е всичко, което дава смисъл на живота ни“. Това сподели Мона Гочев в профилите си в социалните мрежи, малко след като обяви, че очаква момиченце.

Известната певица, актриса и инфлуенсърка сподели няколко кадъра от деня, в който заедно със съпруга си пукат балон, от който излизат розови конфети.

Синът на двойката – Никола, им помага да съобщят, че ще бъде батко на момиченце, отваряйки картонена кутия, в която са скрити розови балони.

„Скоро нашата „охана“ ще се разрасне. С нетърпение си чакаме малката принцеса“, сподели Мона.

Гочев благодари на всички свои приятели и последователи за „позитивната енергия и топлина“, които е получила, след като разкри радостната вест за своята бременност. И добавя:

„Любов и здраве си пожелаваме. Пожелаваме го и на вас. Обичайте се!“.

Както вече писахме, Мона съобщи, че е бременна с второто си дете в началото на август – с плажна фотосесия, в която държи снимка от ехографски преглед.

Мона Гочев на пазар в Милано

Мона Гочев очаква второто си дете

5 години щастие в дома на Мона Гочев

На 19 януари синът на Мона и Радослав Гочеви ще стане на 4 годинки. А според плановете, неговата по-малка сестричка трябва да се роди именно през въпросния месец, но досега двойката не разкрива повече подробности.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари