IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Боса и с бастун: Кристина Апългейт получи звезда на Алеята на славата

15 ноември 2022 17 40

Актрисата се появи с бастун на церемонията

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кристина Апългейт не успя да сдържи емоциите си по време на церемонията по откриване на звездата ѝ на Алеята на славата.

50-годишната актриса, за която това бе първо публично събитие след диагностицирането ѝ с множествена склероза през август миналата година, се появи в Холивуд, където бе почетена за постиженията си в развлекателната индустрия. Към нея се присъединиха колегите ѝ от „Женени с деца“ Кейти Сегал и Дейвид Фустино, както и Селма Блеър и Линда Карделини. В допълнение към звездата на Алеята на славата, 14 ноември официално бе обявен за „Ден на Кристина Апългейт“ в Холивуд.

Кристина Апългейт

Кристина Апългейт и Линда Карделини. Снимка: БГНЕС

Кейти Сегал, която играе Пеги – майката на Бъд (Фустино) и Кели (Апългейт) Бънди в „Женени с деца“ – беше застанала плътно до колежката си, за да ѝ окаже както морална, така и физическа подкрепа. Това накара Апългейт да се пошегува със ситуацията, казвайки в речта си, че Сегал е на сцената, защото се опитва да ѝ открадне момента.

В обръщението си към насъбралата се публика, актрисата си спомни за началото на живота си, когато е чакала с часове, за да види първите филми от поредицата „Междузвездни войни“. Именно така се заражда и любовта ѝ към киното и желанието да бъде част от тази индустрия, да разбере как цялата магия се случва и какъв е процесът на създаване на готовия продукт, който всички гледат на голям екран.

Кристина Апългейт,

Кристина Апългейт и Кейти Сегал. Снимка: БГНЕС

След това Апългейт разкри, че не може да стои права твърде дълго време и затова трябва да побърза с речта си, за да благодари на важните хора в живота си. „Първо искам да благодаря на семейството си, които са тук днес“, каза тя, намеквайки за колегите си Дейвид Фустино, Кейти Сегал, Линда Карделини и Лиз Фелдман. Наричайки Сегал и Фустино „моите хора“ и „моята любов“, Апългейт им каза: „Вие сте всичко за мен. Харесва ми, че започнах с вас и ще приключа с вас“.

Докато изразяваше благодарност към екипа, с който е работила в продължение на повече от две десетилетия, актрисата се пошегува, че майка ѝ е сменяла агенти, както са сменяли шезлонгите на Титаник. „Аз обаче си останах с моите, така че ще потъваме заедно“. Беше категорична, че няма приятели, а семейство, което се грижи за нея всеки ден и без тях е нямало да стигне дотук.

Малко по-късно Апългейт не успя да сдържи емоциите си, докато благодареше на 11-годишната си дъщеря Сейди, която споделя със съпруга си Мартин ЛеНобъл. „И последно, най-важният човек за мен на този свят е дъщеря ми. Ти си много повече отколкото си мислиш. Ти си красива, мила, добра, умна, интересна и съм благословена, че всеки ден мога да се събуждам и да те водя на училище. Ти си моето всичко. Благодаря, че си до мен през всичко това“, каза актрисата.

Кристина Апългейт,

Кристина Апългейт, Дейвид Фустино и Кейти Сегал. Снимка: БГНЕС

Кристина направи и кратък коментар за множествената си склероза, опитвайки се да се пошегува със сериозното състояние. „О, между другото, имам заболяване. Забелязахте ли? Не нося обувки. Както и да е, трябва да се смеете на това“, каза тя и благодари за прекрасната чест, която ѝ е оказана от Холивуд.

Кристина Апългейт на 50: Продължавам да се боря за живота си

Кристина Апългейт разкри, че страда от множествена склероза

Селма Блеър подкрепи колежката си Кристина Апългейт

В миналото Апългейт се е сблъсквала с множество здравословни проблеми, включително рак на гърдата през 2008 година, който наложи двойна мастектомия, премахването на яйчниците и фалопиевите тръби. През 2018 година актрисата получава менопауза, причинена от операция, след което се появяват и проблемите с безсънието.

Кристина Апългейт

Снимка: БГНЕС

Диагнозата ѝ за множествена склероза беше поставена миналата година по време на снимките на третия и последен сезон на сериала Dead to Me.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари