IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дни след рождения си ден Деми Мур отново е сама

15 ноември 2022 14 40

Тя и Даниел Хюман излизаха само година

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Деми Мур отново е необвързана.

60-годишната актриса и приятелят ѝ Даниел Хюман са се разделили след по-малко от година заедно. Новината беше потвърдена от приятел на Мур, който разказва, че в момента тя се намира в чудесно настроение и обръща внимание на приятелите и децата си.

Мур и Хюман потвърдиха за връзката си през март тази година, споделяйки няколко общи снимки в социалните мрежи. Тя го отбеляза на първия кадър, на който бяха показани само две сенки на земята, които се държат за ръце. На втората снимка влюбените се бяха сгушили, а устните на известния шведски готвач бяха опрени в челото на актрисата. Накрая те позираха заедно с любимото куче на Деми – Пилаф.

Домашният любимец по-късно придружи двойката по време на финалите на тенис турнира „Ролан Гарос“ във Франция, откъдето Мур отново сподели снимки. Триото седеше във ВИП ложите на корта, гледайки срещите между Рафаел Надал и Каспър Руд при мъжете и Коко Гауф и Ига Швьонтек при дамите.

Миналата седмица Деми навърши 60 години и получи стотици хубави пожелания от приятели и фенове, включително от бившия си съпруг Брус Уилис и сегашната му съпруга Ема Хеминг. Двамата публикуваха снимки в социалните мрежи, за да отбележат специалния ден на близката си приятелка. Те държаха копие от книгата на Мур Inside Out, излязла през 2019 година и отправиха специално послание.

„Честит рожден ден, Деми Мур. Обичаме те отвътре навън“, написаха те. Брус Уилис бе женен за Мур от 1987 до 2000 година и двамата имат три дъщери – Румър (37), Скаут (31) и Талула (28). След сватбата си с Ема Хеминг, актьорът се радва на още две дъщери – Мейбъл (10) и Евелин (8).

Бански 2022: Деми Мур създаде винтидж модели

Деми Мур сподели романтични снимки със своя нов любим

Деми Мур се появи официално с гаджето си – готвача Даниел Хъм

През юли Мур заяви пред списание People, че приемането на възрастта ѝ е било като освобождение. Когато бе попитана какво очаква най-много след навършването на 60 години, тя отвърна: „Да не съм определяна от числата, а вместо това да бъда определяна от моя опит. Когато навършиш 59, започваш да си мислиш, че скоро ще си на 60 и това те освобождава“.

Допълва, че в миналото тази възраст се е смятала за нещо много състаряващо, но в момента тя се чувства доста по-жива и по-щастлива от преди.

Преди важния си юбилей, Мур публикува снимки по бански, доказвайки че възрастта е само едно число. Тя участва в кампанията на собствената си колекция, която прави с марката Andie, показвайки нови модели за следващата година. Освен това актрисата се снима и в нов филм, развиващ се в Европа, за който се знае съвсем малко. Признава, че все още не може да свикне с думата икона, която често се поставя пред името ѝ.

„Чувствам се поласкана, но в същото време чувствам, че не се отнася за мен, но ми харесва. За мен, една икона означава човек, който е павирал пътя и е направил нещо, което е вдъхновило хората или е повлияло за позитивното им развитие. И в този смисъл, съм наистина горда да бъда поставена в тази категория“, казва още Деми.

Що се отнася до стила ѝ, звездата казва, че обича да слага официални тоалети, но най-добре се чувства в домашни дрехи.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари