IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След три години чакане: Лиъм Хемсуърт и Габриела Брукс с дебют на червения килим

17 ноември 2022 10 30

Папарашките снимки бяха заменени с официални

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Този дебют на червения килим се подготвяше от цели три години.

Лиъм Хемсуърт и дългогодишната му приятелка Габриела Брукс най-накрая застанаха официално пред фотографите, които този път не се криеха в храстите, зад коли и не ги дебнаха в кафенета. Вместо това седяха зад ограничителната червена линия, която ги отделя от червения килим, разпънат в Сидни, Австралия, преди премиерата на филма Poker Face.

За специалния случай 26-годишната Габриела се появи с бляскава златна рокля без ръкави с висока яка. Комбинира я със златни токчета с остър връх и няколко бижута, а косата ѝ бе вързана на висок кок. Тънкият ѝ бретон бе поставен настрани, а гримът ѝ се състоеше от лек руж и розов гланц. До Габриела гордо беше застанал Лиъм Хемсуърт, който заложи на традиционен черен костюм за представянето на новия си филм.

Лиъм Хемсуърт,

Снимка: Getty Images

За връзка между двамата се заговори през декември 2019 година, само няколко месеца след раздялата между Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт. По това време те бяха женени от две години, а връзката им продължаваше повече от десетилетие. Малко по-късно актьорът бе забелязан да представя новата си приятелка на родителите си в Австралия, което накара феновете да повярват, че отношенията между тях са сериозни.

Макар дебютът на червения килим да беше дълго чакан, последователите на Хемсуърт в Instagram получиха потвърждение за връзката му с Габриела още през юни 2021 година. Тогава той публикува снимка от благотворително събитие, на което беше заедно с приятелката си.

Източник споделя, че семейството на актьора одобрява неговия избор и харесва, когато Габриела ги посещава. „Те са щастливи от факта, че той най-накрая намери човек, който да изважда най-доброто в него“, споделя близък до фамилията. През 2021 година Брукс прекарва празниците със семейство Хемсуърт, като Елза Патаки – съпругата на Крис Хемсуърт – сподели няколко снимки от Коледа, на които се вижда и Габриела.

Ако изключим няколко публикации в социалните мрежи, Лиъм и приятелката му се опитват да държат връзката си далеч от публичното пространство. Именно това е съществената разлика между сегашните взаимоотношения на актьора и тези с Майли Сайръс. По думите на приятел на Хемсуърт, в момента той е намерил момиче, с което имат общи интереси и харесват еднакви неща.

През декември Брукс каза пред списание Stellar, че последните 12 месеца са били едни от най-прекрасните в живота ѝ и даде малко повече подробности за любовната си връзка. „Моите лични взаимоотношения са много, много важни и съкровени за мен. Смятам, че в индустрията, в която показваш всичко, има някои неща, които искаш да запазиш за себе си“, споделя моделката.

Допълва, че напълно разбира интереса към личния ѝ живот, но рядко би споделила повече детайли за него, защото иска да държи здравословна дистанция от обществото. „Но той е страхотен. Цялото семейство са страхотни. Те са прекрасни хора и съм голяма късметлийка, че ги познавам“, казва Габриела за Хемсуърт.

Изповед от Лиъм Хемсуърт: Претърпях операция, беше мъчително

Лиъм Хемсуърт разказва как е преживял раздялата с Майли

Филмът Poker Face, в който участва и Ръсел Кроу, може да бъде гледан по HBO Max след 16 ноември.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари