IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиъм Хемсуърт с първа официална изява с Габриела

16 юни 2021 10 40

Мнозина я сравниха с Дженифър Лорънс

Снимка: БГНЕС

31-годишният Лиъм Хемсуърт спря да крие връзката си с 22-годишния модел Габриела Брукс. Влюбените са заедно от 2019 г., но през цялото това време не афишират връзката си. Онзи ден Лиъм и Габриела решиха да направят изключение и за първи път се появиха като двойка.

Те заедно присъстваха на благотворителното събитие Golden Dinner 2021. Скоро след това на страницата си в Instagram Хемсуърт за първи път публикува общи снимки с модела.

Това се превърна в своеобразно потвърждение на романтичната връзка между Лиъм и Габриела.

В един от кадрите те позират един до друг, усмихвайки се на камерата. На друга снимка двойката е заловена взаимно да се гледат. „Фантастична вечер за събиране на необходимите средства и повишаване на осведомеността относно един от най-важните и трудни въпроси – психичното здраве на децата“, подписа поста си Лиъм.

Междувременно абонатите одобриха избора на актьора: „Имаш добър вкус“, „Тя прилича на Дженифър Лорънс“, „Радвам се да те видя щастлив“.

За Лиъм тази връзка беше първата сериозна след развода му с Майли Сайръс. През януари миналата година стана известно за сериозните намерения на Хемсуърт към Габриела. След това актьорът официално представи модела на семейството си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари