IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Дженър се сдоби с първата си корица на списание Vogue

17 ноември 2022 17 40

67-годишната топмениджърка най-накрая е момиче от корицата!

Getty Images

Getty Images

Крис Дженър се сдоби с първата си корица за списание Vogue на 67-годишна възраст. Мениджърката и създателка на звездния клан Кардашян е виждала известните си дъщери на много корици на Модната библия в миналото, но сега настъпи нейният час да блесне.

Дженър се появява на корицата на изданието на Vogue, Чехословакия за броя – декември 2022 г. Крис позира в черно-бяла фотосесия за лъскавото издание, като броят му е посветен на лидерите. Майката на Кендъл и Кайли Дженър, както и на Ким, Клои и Кортни и Роб Кардашян, позира на корицата, облечена в черно поло и масивни бижута.

В списанието мениджърката доказва, че дъщеря ѝ Кендъл Дженър не е единственият супермодел в семейството, изглеждайки зашеметяващо в дълго черно палто и ръкавици.

Отличителният външен вид на Крис е допълнен с драматична рокля в стил „октопод“ от Bad Binch Tong Tong, носена преди това от Лизо в ноемврийския брой на Vanity Fair.

Феновете веднага бяха обсебени от външния вид на Крис, като един от тях заяви, че тя излъчва мощна лидерска енергия. Друг фен я обяви за „Кралицата на всичко“.

Г-жа Дженър отпразнува своя 67-и рожден ден този месец, в компанията на приятели и семейство, като всичките ѝ дъщери се бяха облекли като нея, в чест на емблематичния ѝ външен вид.

Разбира се, Крис се е появявала и в други списания, но нейните деца са участвали в множество корици на Vogue. Кендъл, която е известно лице в модната индустрия е била на корицата на 13 международни издания на Vogue, докато Ким Кардашян може да се похвали с 10 корици, включително три за американското издание на списанието. На една от тях тя се появи с тогавашния си годеник Кание Уест (през 2014 г.). Кортни и Кайли също са се появявали на международни издания на Vogue, като от сестрите от клана само Клои не може да се похвали с корица на това списание.

Точно Клои обаче показа най-голяма подкрепа за майка си в своята история в Instagram, като написа „SUPERSTAR QUEEN“, докато Кайли Дженър сподели снимка с просто „уау“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари