IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без грим: Крис Дженър и нейната вечерна рутина

4 август 2022 10 30

Тя рекламира козметиката на Ким Кардашян

БГНЕС

БГНЕС

Без грим – новата мода сред инфлуенсъри и световноизвестни личности. Все повече се появяват съвсем естествени – на снимки и във видеа, за да покажат как се грижат за своята кожа. Понякога споделят и каква козметика ползват, и при това стъпка по стъпка. Да вземем например Крис Дженър, която наскоро заложи на естествената си визия, за да рекламира бранда на своята дъщеря Ким Кардашян.

Крис Дженър, чието лице винаги изглежда безупречно, се снима без грим, за да сподели своята вечерна рутина.

Видеото на американската риалити звезда бе споделено в Instagram. Там тя е със специална лента за глава, с която е прибрала косата си назад. Така може спокойно да почисти и измие внимателно кожата на лицето.

Без грим на 60 – защо не?!

„Аз съм над 60 години и за мен е невероятно да намеря нова рутина, която наистина работи“, казва тя, демонстрирайки какво почистващо средство ползва.

„Наистина е леко, просто сваля целия грим“, каза Дженър, хвалейки продуктите на марката Skk by Kim.

По думите на риалити звездата, тя е от старата школа и винаги се е доверявала на доказана във времето козметика. Но отскоро се доверила на тази на нейната известна щерка. Ексфолирайки и нанасяйки серум отгоре, Крис Дженър напомня, че трябва да се погрижи и за своя врат.

„Мисля, че това е наистина важно, особено когато остарееш“, казва тя малко преди лягане, облечена с мек и удобен халат.

„Крис изглежда естествено красива. Радвам се да я видя“, коментира потребител на социалната мрежа. А други се съгласиха с него.

И Ким Кардашян се показа без грим

В последните няколко седмици сестрите от клана Дженър-Кардашян активно рекламират въпросната козметика, с която лицето става чисто, сияйно и добре подхранено. Затова се снимат, като не ползват никакъв грим.

Преди Крис, самата Ким демонстрира как поддържа лицето си добре хидратирано. Там я видяхме без никакъв макиаж, с някои несъвършенства по кожата.

Милиардерката препоръчва скраб за лице – любимият ѝ продукт от нейната линия. Него виждаме да втрива в кожата в ново видео.

Междувременно се говори, че най-известната от сестрите Кардашян ще се появи в по-натурален външен вид в един от епизодите за нея и семейството в новото им шоу за платформата Hulu. Там тя няма да е с грим, докато изпраща децата за училище. И с това ще се опита да се хареса на феновете, много от които я критикуват за множеството филтри, които ползва за разкрасяване на своите снимки за социалните мрежи.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари