IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл помогнала на семейство по време на кризата

20 ноември 2022 16 30

Тя лично се е заела с търсенето на бебешка храна за нуждаещи се родители

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Маркъл е направила всичко възможно, за да помогне на семейство в нужда.

Докато говореше от сцената на събитието Baby2Baby в Западен Холивуд преди дни, Тайлър Пери разкри, че 41-годишната херцогиня лично е обикаляла магазините, за да намери бебешка храна по време на недостига ѝ в Америка по-рано през годината.

По думите на режисьора, той е бил помолен от негов служител да намери храна за детето му по време на кризата. Търсенето на Пери обаче било безуспешно, което го накарало да се обърне към своите добри приятели Меган и принц Хари. По това време двамата са били във Великобритания заради погребението на кралица Елизабет II, но това не спряло Маркъл да направи всичко възможно, за да помогне на нуждаещото се семейство. Тя потърсила необходимата храна и в магазините във Великобритания, като все пак успяла да я намери и да я достави в Америка.

Меган и Тайлър Пери имат дългогодишно приятелство и са известни с взаимната си помощ. Докато херцогинята и принц Хари започваха новия си живот в САЩ след напускането си на кралския двор през 2020 година, именно Пери им предостави имението си в Лос Анджелис. Двамата живееха там заедно с Арчи в продължение на няколко месеца, преди да си закупят собствен дом в Монтесито. Там те посрещнаха и второто си дете – дъщеря си Лилибет Даяна, която се роди през юни 2021 година.

В интересен развой на нещата, Меган наскоро разкри, че тя и принц Хари никога не били срещали Пери, преди той да им предостави дома си. В есенното издание на списание The Cut, водещата на подкаста Archetypes казва, че с режисьора се свързали през 2018 година по време на сватбата ѝ с Хари. Тогава той ѝ написал, че се моли за нея и разбирал какво означава този брак и винаги ще бъде насреща за помощ и съвет.

Приемайки помощта му чак две години по-късно, Меган разказала всичко на Пери относно напускането на кралския двор и трудностите, пред които семейството ѝ е изправено след това. „Понякога можеш да разкажеш цялата си житейска история на непознат в самолета, вместо на хората, които са ти най-близки“, каза херцогинята.

По време на интервю пред Today по-рано през годината, Пери каза, че Хари и Меган преминават през много труден период. „Това, което аз знам за тях и искам светът също да го знае, е колко много любов има помежду им. Те се обожават. Те се намериха, въпреки всичките препятствия и трудности, те се намериха. Любовта, която имат, е много, много трогателна и искам да направя всичко възможно, за да ги подкрепя“, категоричен бе режисьорът.

Пери също така увеличи охраната на имението си по време на престоя на херцозите на Съсекс. През март 2021 година те дадоха интервю пред Опра Уинфри, в което заявиха, че сигурността на сина им е много важна за тях. Тогава стана ясно, че кралското семейство е премахнало личната охрана, която се полага на принц Хари като наследник на короната, което остави него и близките му без защита.

След като останаха за няколко месеца в къщата на Тайлър Пери, Меган и принц Хари си закупиха свой дом в Монтесито. Според слухове, двойката е платила общо 14 милиона долара за имение с девет спални, където живее заедно с двете си деца. Докато все още се установяваха и свикваха с новата обстановка, херцозите никога не забравили протегнатата ръка от страна на Пери.

Напуска кралския двор, но си иска титлата: Меган Маркъл в действие

Крал Чарлз III не предполагал за смесената раса на Меган Маркъл

Как Меган Маркъл повлия на рейтинга на принц Хари?

„Те са му много благодарни за милия жест. Винаги ще помнят това и ще са благодарни за помощта, която той им оказа по време на тежкия период“, казва източник пред списание People. Допълва, че режисьорът е осигурил един сигурен рай за двойката, която в този момент е нямала нищо друго.

За още новини за кралското семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари