IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Появиха се първите папарашки снимки на сина на Рафаел Надал

17 ноември 2022 14 30

Бебето на тенис звездата се роди в началото на октомври

Getty Images

Istock

Испанското списание Semana публикува първите ексклузивни снимки на Рафаел Надал и съпругата му Мери Перело като нови родители. Изданието тиражира папарашки снимки, на които се вижда бебето на тенис звездата, което се роди на 8 октомври.

От кадрите се вижда, че Рафа и Мери изживяват сладки мигове със своя новороден син, който носи името на баща си – Рафаел. Мери изкара тежка бременност, като през последните седмици от бременността си беше под медицинско наблюдение в родната Майорка и по-точно в частна клиника в столицата Палма.

На въпросните снимки се вижда как тенисистът и съпругата му се разхождат заедно с бебето из Балеарския остров и по-точно – Мери и бебето придружават Надал на ежедневната му тренировка.

Интимните снимки развълнуваха феновете на спортиста, които са свикнали да го виждат не с бебе, а по-скоро с тенис ракета в ръце.

Надал, който предпочита да пази личния си живот далеч от медиите, коментира раждането на първото си дете с думите: „След няколко дни и много съобщения, изпълнени с обич, просто исках да благодаря на всички. Много сме щастливи и всичко е много добре! Голяма прегръдка“, написа той на своите почитатели в социалните медии.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари