IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Каква е тайната на щастливия брак на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл?

24 ноември 2022 10 50

Двамата се опитват да излизат на срещи

Снимка: БГНЕС

Само преди месец Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк отпразнуваха десетата годишнина от съвместния си живот. В чест на това влюбените заминаха за Италия, за да подновят обетите си на камерна церемония пред близки приятели. Каква е тайната на щастливия им брак?

Ден преди това Джесика Бийл беше гост в Hoda & Jenna, където разказа как тя и Джъстин успяват да поддържат страхотни отношения в брака си толкова години.

Звездата призна, че тя и съпругът ѝ са се разделяли и са се събирали няколко пъти, но раждането и съвместното отглеждане на двамата им сина е променило съвместния им живот към по-добро.

„Ти трябва да ходиш на срещи! Това е важно, започна актрисата с признанията. – Отделете време за себе си. Да, понякога е трудно и се опитвам да следвам собствения си съвет. Не съм добра в това и все още работя върху намирането на баланса“, заяви Бийл и допълни, че Джъстин я подкрепял в тази идея и повтарял също: „Трябва да продължим да ходим на срещи.“

Освен това Джесика отбеляза, че духът на авантюризма присъства в брака им и до днес. „Това е комбинация от невероятна сигурност и дълбоко разбиране на другия човек. Можете да се впускате в приключения отново и отново и да се наслаждавате на този свят като двойка и като отделни независими личности“, заключи звездата.

За още новини за звезди последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари