IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 години любов: Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл като герои от „Лейди и скитникът“

20 октомври 2022 12 30

„Ти ме правиш по-добър съпруг и баща!“, написа изпълнителят към съпругата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джъстин Тимбърлейк има голям сериозен повод да празнува и това е десетата годишнина от брака му с Джесика Бийл.

В чест на важния момент, изпълнителят сподели колекция от видеа и снимки, в които включи кадри от различни романтични моменти със съпругата си, заснети през годините. В публикацията може да се види скорошна снимка на съпрузите, приготвящи се за червения килим на галавечер за детска болница в Лос Анджелис, кадър от миналото, на който двамата ядат торта, по време на гроздобер в ранчото си и много други.

Едно от видеата, които най-много привлякоха вниманието на феновете обаче беше това, в което Тимбърлейк и Бийл пресъздават емблематична сцена от „Лейди и скитникът“. Двамата седят един до друг на маса в ресторант и започват да ядат едновременно спагета от двата ѝ края. Моментът завършва по познатия начин – спагетата свършва, а по средата се срещат Джъстин и Джесика, споделяйки лека целувка.

„10 години не са достатъчно! Всеки ден ме правиш по-добър съпруг и баща! Толкова много те обичам, прекрасно същество! Да започнем отначало!“, написа Тимбърлейк под публикацията, в която се виждат още снимка от Седмицата на модата в Париж, видео от върха на планина и още един бляскав момент от червения килим.

За да изрази и своята любов, Бийл препубликува поста на съпруга си в своите истории в Instagram, описвайки го само с „10 годиниheart. Двамата се женят в Италия през 2012 година и имат двама сина – Сайлъс (7) и Финиъс (2).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

През юни Джесика почете Джъстин по случай Деня на бащата, споделяйки непубликувани досега семейни снимки с двете им деца. „За света, ти си баща. Но за това семейство, ти си светът! Не знам кой го е казал, но който и да е, е бил прав. Обичаме те, скъпи. Благодаря ти, че си нашето всичко“, написа тогава актрисата.

През май месец Бийл сподели и каква е тайната на брака ѝ, устоял на толкова много препятствия и трудности. „Тук трябва да поздравим Джъстин, защото постоянно ми повтаря едно и също. Казва ми, че независимо от брака ни, трябва да продължаваме да излизаме на срещи заедно“, разказва тя пред ET. Допълва, че двамата правят всичко възможно, за да си осигурят време само за себе си без присъствието на децата или други хора.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Вечното бъдеще на Джесика и Джъстин обаче е било подложено на изпитание още в ранните години от връзката им. Тогава те са обмисляли да се разделят, тъй като Тимбърлейк не е вярвал в щастливия край. Според него, хората може да се променят след шест месеца, а какво остава за 10 години.

Е, десетилетие по-късно, думите му се опровергават, като любовта между него и съпругата му е по-силна от всякога.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл показаха синовете си за Хелоуин

Джъстин Тимбърлейк с пижамено парти за рождения ден на Джесика Бийл

За още новини от света на звездите, шоубизнеса и лайфстайла, последвайте ни в Instagram и харесайте страницата на Tialoto.bg във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари