IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Един път не стига: Джъстин и Джесика подновиха обетите си

21 октомври 2022 14 50

Двамата отбелязаха 10 години от брака си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

На фона на продължаващи звездни раздели, една двойка показва примерен стоицизъм и доказва, че любовта в Холивуд всъщност може и да не е мираж.

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл преминаха през няколко трудни месеца преди години, когато изпълнителят бе хванат в опасна близост с колежка. Тогава се заговори, че това ще сложи край на брака му с красивата актриса, от която по онова време имаше едно дете. Той се извини пред целия свят, обяснявайки че семейството е най-важното нещо за него и ще работи за запазването му.

Опитите на Тимбърлейк се увенчават с успех, като той и Джесика не само преминават през опасната пропаст заедно, но и увеличават семейството си с още едно момче. Сайлъс се ражда през пандемията, давайки възможност на родителите да му обърнат повече внимание и да прекарат повече ценни моменти както с него, така и с брат му Финиъс.

Сега Джъстин и Джесика отново станаха за пример на всички двойки, изправени пред трудности, отбелязвайки своята десета годишнина от брака по специален начин. След размяната на мили съобщения в социалните мрежи, стана ясно, че двамата са решили да подновят обетите си още през лятото, повтаряйки сцени от истинската си сватба в Италия.

Новината беше съобщена от самата Бийл, която публикува серия от снимки, с които изрази любовта си към своя съпруг. „Да съм омъжена за теб е приключението на живота ми. Да започнем отначало, скъпи. Да започнем отначало. Обичам те“, написа тя под слайдшоуто, в което са включени снимки от различни семейни моменти като разходки сред природата, романтична вечер вкъщи и публични официални изяви.

Една от снимките обаче привлече повече вниманието, тъй като показва, че Джъстин и Джесика са подновили обетите си в Италия, където се женят през 2012 година. Актрисата носи намачкана бяла пола с дълга блуза и черен колан, като визията ѝ е създадена от Giambattista Valli – модната къща, която отговаря и за направата на розовата ѝ сватбена рокля. От своя страна, Джъстин също заложи на бялата гама, обличайки кремавобял костюм с бяла риза, шапка и черни обувки.

След петгодишна връзка, двамата се женят на 19 октомври 2012 година във Фазано, Италия. „Чудесно е да си женен, церемонията беше красива и беше много специално да сме заобиколени от семейството и приятелите“, казаха тогава младоженците в официално съобщение.

Години по-късно, Бийл обяснява, че ѝ е било доста трудно да избере правилната рокля за сватбата. Тогава на помощ се притичва дизайнерът и близък неин приятел Джамбатиста Вали, който създава розова рокля без презрамки, изработена от копринен муселин и копринена органза със светлорозов флорален мотив от неговата модна линия.

Вали облича и четирите шаферки на булката, както и майка ѝ Ким и майката на Тимбърлейк – Лни Харлес. По-късно Бийл се преоблича в рокля без презрамки от копринен шантунг и дантела от макраме от пролетната колекция на Вали.

Само преди ден Джъстин Тимбърлейк също отбеляза важната семейна годишнина, споделяйки серия от снимки в своя Instagram. „10 години не са достатъчно. Ти ме правиш по-добър съпруг и по-добър баща всеки ден! Обичам те, прекрасни човеко! Да започнем отначало!“, написа той под публикацията, в която бяха включени непоказвани досега моменти.

В едно от видеата Джъстин и Джесика пресъздават емблематичната сцена от „Лейди и Скитника“, като ядат обща спагета от двата края и се срещат по средата, за да споделят нежна целувка. Снимките пък показват двойката да позира заедно на светски събития, да се разхожда из природата и да събира грозде в семейната градина.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари