IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган и Хари с изненадваща поява на концерт на Елтън Джон

21 ноември 2022 18 00

Изпълнителят пя за последно в Калифорния

БГНЕС

БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари изненадаха феновете на Елтън Джон, появявайки се на неговия концерт в Калифорния. Известната двойка не бе сред публиката, но пък бе сред част от кадрите, вървящи по време на едно от изпълненията на легендарния изпълнител.

Пеейки и свирейки пред своята многобройна публика на стадиона „Доджър“, известният певец и пианист отдаде почит към сина на принцеса Даяна и неговата съпруга.

Много от присъстващите на концерта споделиха в социалните мрежи, че се зарадвали да видят лицата на Хари и Меган.

По повод техния дебют, някои отбелязват, че всички могат да го видят след като скоро пуснат онлайн запис от събитието, с което сър Елтън Джон се разделя със своята публика в Калифорния.

Меган и Хари подкрепиха приятеля си преди концерта

По-рано херцогът и херцогинята на Съсекс поздравиха изпълнителя, включвайки се със свое обръщение по Disney+. Там те отправиха своите пожелания към Елтън Джон и споделиха колко талантлив и сърцат човек е той.

„Поздравления, ние се гордеем с теб“, казва Меган, усмихвайки се на камерата.

„Благодаря ти, че си наш приятел и приятел на децата ни...“, споделя от своя страна Хари, отбелязвайки, че като приятел на неговата майка, той винаги го е подкрепял.

Накрая Маркъл се обляга на рамото на съпруга си и изпраща въздушна целувка към легендарния изпълнител.

Със съобщението си двойката приканва зрителите да гледат на живо един от концертите на певеца, който ще се излъчва по горепоменатия канал.

Елтън Джон винаги е бил опора за Хари

Певецът никога не е криел, че след като принцеса Даяна починала, той си обещал да бъде до нейните двама сина и им помага с каквото може. Още през 2019-а, когато упрекнаха Хари и Меган, че пътуват с частен самолет, той ги защити за първи път.

„Майката на принц Хари, Даяна, принцесата на Уелс, беше една от най-скъпите ми приятелки. Изпитвам дълбоко чувство на задължение да защитя Хари и семейството му от ненужното нахлуване на пресата, което допринесе за преждевременната смърт на Даяна. След една напрегната година, в която продължихме упоритата си работа и отдаденост на благотворителността, Дейвид и аз искахме младото семейство да прекара частна почивка в безопасността и спокойствието на нашия дом. За да поддържаме високо ниво на така необходимата защита, ние им осигурихме полет с частен самолет. За да подкрепим ангажимента на принц Хари към околната среда, ние гарантирахме, че техният полет е въглеродно неутрален, като направихме подходящия принос за въглеродния отпечатък“, написа тогава той.

Експерти: Принц Хари и Меган Маркъл правят парите си на гърба на кралското семейство

Меган Маркъл призна: Да, наричали са ме „луда“, Хари ме насочи към психотерапевт

Брак почти по учебник: Принц Хари с травма, Меган Маркъл използвала това, за да го спечели

Година по-рано изпълнителят поздрави Хари и съпругата му на тяхното сватбено тържество, като бе сред най-важните им гости. „Беше забавно. Те бяха страхотна публика, така че им изпях още една песен. Щях да направя само три, а изпях четири. Добавих Can You Feel The Love Tonight като екстра“, сподели след сватбата Елтън Джон.

Елтън Джон

БГНЕС

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари