IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрю Баримор разказа за пътя към отказването от алкохола

2 декември 2022 11 00

Актрисата даде съвети на своите читатели

БГНЕС

БГНЕС

Дрю Баримор разказа подробности за дългия път към отказването от алкохола. Актрисата написа есе към рубриката „Погрижи се за себе си“, част от нейното месечно списание Drew. В неговия декемврийски брой тя споделя, че вече не изпитва вина.

47-годишната звезда и тв водеща говори откровено за това как е успяла да остане трезва в продължение на три години и половина.

Отказването от алкохола е „едно от най-освобождаващите неща в моето пътуване в живота“, посочва актрисата. И насърчава своите последователи да предприемат въпросната промяна, ако прекаляват със спиртните напитки.

„Едно от най-смелите неща, които можете да направите, е да убиете тези дракони и най-накрая да промените един ужасен цикъл, в който сте се оказали заклещени. За мен това беше да спра да пия“, продължава Баримор.

Дрю със съвети към читателите, имащи проблеми с алкохола

„Отделете малко време, поемете дъх и се стегнете. Всички ние просто даваме всичко от себе си тук. И това само по себе си е повод за празнуване“, категорична е звездата.

В интервю за списание People Баримор признава, че първото си питие с алкохол опитала твърде рано – през 1989 г., когато тя е била на 14. Четири години по-рано тя е пропушила, а вкусът на кокаина усетила на 12. Всичко това идва от славата, която получила още като дете, участвайки в различни тв и кино продукции.

Дрю Баримор за трудностите да отглеждаш деца с бившия си съпруг

За първи път от 20 години: Дрю Баримор се събра с бившия

Неостаряващи звезди: Тайната на Дрю Баримор за перфектна кожа

През декември миналата година Дрю изтъкна, че не се срамува от своите зависимости. И добави, че като говори за тях, ще помогне на много хора – както родители, така и деца.

„Бих искала да продължа напред по по-честен начин, който е по-благоприятен за моето душевно спокойствие“, посочва Баримор.

Все пак, макар да не пие алкохол, звездата не се притеснява да рекламира такъв. И често се появява с различни реклами. В някои си партнира със своята колежка Камерън Диас.

За още новини за звезди последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари