IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селма Блеър: Винаги съм била фен на Кристина Апългейт

25 ноември 2022 11 00

Актрисата помага на колежката си със съвети за множествената склероза

БГНЕС

БГНЕС

Селма Блеър сподели, че винаги е била фен на Кристина Апългейт. В интервю за Entertainment Tonight тя разказа как от две колежки се превърнали в приятелки за цял живот. И днес двете се подкрепят взаимно в борбата с множествената склероза.

„Кристина все още ме подкрепя. Тя просто е силна“, сподели актрисата, която през 2018 г. бе диагностицирана със същото хронично автоимунно заболяване.

Говорейки за Апългейт, Блеър посочва, че винаги се е възхищавала на онова, което прави и е възприемала като успех всяка една нейна роля в киното.

„Ако имаш нужда от нещо, тя е в къщата ти“, продължава Селма, посочвайки, че когато има нещо за вършене, нейната колежка винаги е готова да помогне, обяснявайки ѝ по телефона: „Аз съм навън. Отвори вратата!“.

По думите на Селма, която е на 50, на колкото е и Кристина, звездата от сериала „Женени с деца“ е силна, невероятна и забавна приятелка.

Селма Блеър след трансплантация на стволови клетки: Чувствам се като нов човек

Селма Блеър си спомня за първите признаци на множествена склероза

Селма Блеър обръсна главата си, говори за болестта си

Апългейт с първа публична поява след като научи за диагнозата

Кристина Апългейт,

БГНЕС

На 14 ноември русокосата актриса се появи пред камерите, за да получи своята звезда на Алеята на славата. Именно там бяха нейните близки и колеги от „Женени с деца“. Пред всички тях тя насочи вниманието към множествената склероза и това, че е готова да се бори със стигмата в обществото.

Макар Блеър вече да е в ремисия, тя разкрива още, че Кристина Апългейт е много по-борбена от нея още от самото начало.

Кристина Апългейт на 50: Продължавам да се боря за живота си

Боса и с бастун: Кристина Апългейт получи звезда на Алеята на славата

Селма Блеър подкрепи колежката си Кристина Апългейт

Последните няколко години са тежки за звездата

Кристина Апългейт,

БГНЕС

Множествената склероза не е първият здравословен проблем, с който се сблъсква 50-годишната блондинка. През 2008 г. тя разбра, че има рак на гърдата. Макар той да не бе в напреднал стадий, заради открита генетична мутация тя трябваше да се подложи на двойна мастектомия.

Отново заради въпросния генетичен проблем, през 2017-а Апългейт отстрани яйчниците и фалопиевите си тръби. И по този начин предотврати развитието на рак на яйчниците.

За още новини за звезди последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари