IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хелън Мирън за връзката си с Лиъм Нийсън: Обичахме се, но не ни беше писано

24 ноември 2022 14 50

Двамата са заедно пет години през 80-те

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Когато две известни личности имат връзка, тя винаги е широко обсъждана не само от феновете, но и от медиите по света. А когато всичко това се случва в Холивуд между двама от най-обещаващите актьори за всички времена, то интересът става още по-голям.

Именно такава е ситуацията с Хелън Мирън и Лиъм Нийсън, които имат петгодишна връзка през 80-те години на миналия век. В интервю за списание AARP, на чиято корица застава, 74-годишната актриса се шегува, че всяко едно от гаджетата ѝ притежава блуза, която сама е направила. Това е било нещо като традиция и не е нарушавана с нито един мъж.

Така списъкът с мъже, които притежават блузи, лично направени от Мирън, включва Питър О'Тюл, сегашният ѝ съпруг Тейлър Хакфорд, с когото отбелязаха 25 години от брака си миналия декември, както и Лиъм Нийсън, с когото актрисата излиза между 1980 и 1985 година. „Направих и една за Лиъм, странна беше, но направих и за него“, спомня си легендата на Холивуд.

Хелън след това обясни какво точно е предизвикало раздялата ѝ с Нийсън. По думите ѝ, двамата много се обичали, но просто връзката е била обречена. „Не ни беше писано да бъдем заедно в този смисъл, но се обичахме много. И до днес го обичам. Той е прекрасен човек“, казва тя пред списанието. По време на интервюто Мирън се присмя на идеята, че си има собствена модна линия с мъжки блузи, наричайки изобретенията си „доста лоши“.

Отговаряйки на въпрос относно промяната с хода на годините, актрисата каза, че всеки се променя по един или друг начин. „Искам да кажа, че съм съвсем различен човек от този, който бях на 22 или 23. Дори кожата ти се променя. Тялото се променя. Начинът на мислене се променя“, категорична е тя.

По време на общото си участие в шоуто на Греъм Нортън през 2018 година, Нийсън и Мирън разкриха, че връзката им била доста сериозна, като дори живеели заедно. Двамата се запознават на снимачната площадка на филма Excalibur през 1980 година. „Не само излизахме. Живяхме заедно – бяхме сериозни партньори по това време“, каза Хелън, допълвайки че се чувства късметлийка да е била толкова близо до Лиъм. Той върна жеста, казвайки че любовта им е била от пръв поглед и е бил зашеметен от красотата на актрисата.

След връзката си с Нийсън, Мирън излиза с режисьора Тейлър Хакфорд, с когото се запознава по време на прослушване за филма White Nights. Не само че печели ролята, но и грабва сърцето на бъдещия си съпруг, за когото се омъжва през декември 1997 година.

Относно начините, по които Хакфорд я кара да се чувства красива, Мирън отговаря с усмивка: „О, той не го прави. Не мисля, че някога ме е карал да се чувствам красива. Не ми е необходимо. Обичам го и без тези подробности, честно“. Допълва, че със съпруга си никога не оценяват работата на другия, позволявайки му да се развива по свой начин и да върши задълженията си както намери за добре.

Хелън Мирън: Носех грим всеки ден по време на изолацията

Хелън Мирън на 74: Козметичната индустрия все още ни е длъжник!

Въпреки че и двамата обичат работата си, те се наслаждават на малката почивка, която получават по време на пандемията. По думите на Мирън, това е първият път от 50 години насам, в който не е работила толкова дълго време. „Толкова много хора страдаха през този период, но това, което беше важно за мен е, че прекарах време със съпруга си, сядах срещу него на масата всяка вечер в продължение на шест месеца – това никога не се беше случвало досега – и не се тревожехме за нищо в работен аспект“, разказва актрисата.

Голямата любов между съпрузите обаче не заличава личните им характери, като всеки от тях продължава да поддържа любимите си хобита и лични интереси. Мирън например шие и все още пази шевната машина на майка си, на която създава дрехи. „Винаги ще се опитвам да направя перфектната пола, която да пада точно над коляното“, казва тя.

По думите ѝ, във всяка една връзка партньорите трябва да отделят време само за себе си, за да може да не забравят идентичността си. Другото, което съветва влюбените, е винаги да имат интерес един към друг, да си правят изненади, да имат куража и смелостта да говорят откровено и по важни теми.

За още новини за звезди последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари