IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулиана Гани с второ бебешко парти

28 ноември 2022 14 40

На него загатна какво име е избрала

IStockphoto

IStockphoto

Второ бебешко парти спретна бременната Джулиана Гани. След като обяви в тв ефир, че очаква момченце, днес плеймейтката загатна какво име ще носи то.

Звездата събра близки и приятели в известно заведение, украсено специално за повода, за да съобщи, че момченцето ще бъде наричано с първа буква К.

„Калоян? Крис? Константин? Как ще се казва бебето?“, това пише Гани към видео в Instagram, в което показва част от нейния специален празник.

Гани кара феновете да предположат за името

„Нашата приказка продължава. Показваме ви специални моменти от нашия Baby Shower, на който издадохме, че нашето момче ще носи име с буквата К. Любопитно ми е какви са вашите предположения,“ написа Джулка в социалната мрежа.

Блондинката разкри, че зад името стои баткото на бебето – Давид.

За партито Гани е избрала тоалет в бежов цвят – минирокля, върху която има сако с ръкави тип пелерина. Те са комбинирани с ботуши на висок ток в същия тон.

Гани и нейният любим Теодор са празнували в Пловдив, става ясно още от тяхната публикация.

В началото на ноември носителката на титлата Мис Силикон за 2013 г. сподели, че нейният син няма търпение да види бебето. Тогава тя качи снимка, на която момченцето ѝ целува коремчето.

Джулиана Гани: Давид е готов да води праведен живот

Джулиана Гани обикаля свещени храмове в Шри Ланка

Джулиана Гани – плеймейтката, на която ѝ върви в любовта, но не и в брака

През септември Гани и нейният приятел потвърдиха официално за бременността. В интервю за бТВ двамата посочиха, че най-вероятно техният бъдещ син е бил заченат в Египет.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари