IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулиана Гани обикаля свещени храмове в Шри Ланка

3 февруари 2022 17 50

Показа как бере цейлонски чай в планината

IStockphoto

IStockphoto

Отворена енциклопедия за забележителностите на Шри Ланка. В това се превърна Джулиана Гани, която е на почивка в страната в Южна Азия. За първи път от доста време насам, риалити звездата отива на екзотична дестинация и вместо снимки по бански, избира да сподели повече за нейната история.

„Пещерните храмове на Дамбула са внушителна туристическа атракция и грандиозен исторически паметник на будизма, но за да се стигне до този религиозен център туристите трябва да изкачат над 800 стъпала“, пише известната плеймейтка, която се е снимала на фона на един от свещените храмове. Там тя показва един от нестандартните си тоалети.

По-рано Джулиана сподели видео и написа, че предава директно на последователите си, за да видят как се бере цейлонски чай. Облечена в ефирен комплект с животински принт, тя носи кошница на рамо и позира до жените, които берат на ръка въпросната билка. „Приготвянето му също си има ритуал – в малки канички с кипнала вода се сипват точно 2,8 грама. След точно пет минути се разлива в чашки с тънка струйка“, информира още тя.

Предполага се, че в Шри Ланка Гани е заедно с новото си гадже, с което започна начисто след шумната раздяла с Илиян Найденов.

Докато звездата обикаля из екзотичната държава, фенове пишат в социалните мрежи, че не дава добър пример като майка. След скандала с фитнес инструктора, от когото има син, плеймейтката спря да качва снимки на момченцето си в социалните мрежи.

„В Шри Ланка се случват все интересни неща“, написа Гани и сподели снимка с мъжа до себе си от плажа, отговаряйки на хейтърите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Веско ( преди 2 години )
Като го гледам новия "мъж", раздялата ще е по-бърза от с предния.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар