IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иги Азалия разказа за възстановяването си след операция на гърба

30 ноември 2022 08 40

Певицата не се движела 3 седмици

БГНЕС

БГНЕС

Иги Азалия разказа за усложненията след операция на гърба, която претърпяла наскоро. Макар тя да била рутинна, се наложило да бъде на легло в продължение на три седмици. Това разказа самата тя в социалните мрежи.

Певицата посочи, че въобще не можела да ходи след излизането от болницата и това продължило по-дълго отколкото очаквала.

„В крайна сметка не се оказа много обикновена, защото имах усложнения с възстановяването си“, написа рапърката в Twitter.

Операцията на Азалия се наложила заради стара травма

В поста си изпълнителката посочва, че вследствие на нараняване на концерт, тя търпяла цели две лета. Но накрая дискомфортът бил нетърпим и се стигнало до операцията.

32-годишната звезда посочва, че „се е озовала в леглото, свързана с милион машини“ и е „изпитвала толкова много болка“, че дори не помни първите дни след интервенцията.

„Не ходех, освен да използвам тоалетната, в продължение на 3 седмици. Ще бъдете учудени да разберете колко слаб може да станеш, когато всъщност не се движиш. Става много бързо“, обяснява още Иги Азалия.

Иги Азалия с непоказвани досега снимки на сина си

Иги Азалия потвърди: Имам син

Без маска и грим: Иги Азалия показа естествената си красота

Певицата се връща постепенно към нормалния начин на живот

Рапърката продължава, че в един момент лекарите дали разрешението си да започне раздвижване. Въпреки това, в началото то било истинско изпитание.

Азалия се шегува, че в момента прави малки тренировки, които са доста мъчителни, но се надява да се възстанови напълно до Коледа.

Звездата се оперира близо две години, след като стана майка на момченце, което нарече Оникс. Що се отнася до него, тя не разкрива кой е поел грижите за него, докато тя е била на легло.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари