IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Греъм откровено за косопада след раждането

30 ноември 2022 14 40

Моделът показа новите си кичури в Instagram

БГНЕС

БГНЕС

Ашли Греъм сподели, че е получила сериозен косопад след раждането на своите близнаци. Близо 10 месеца откакто е майка на трима синове, тя показа как изглежда косата ѝ в момента.

„Искам да кажа, че поне расте“, написа плюс сайз красавицата в Instagram, споделяйки как се е променила нейната прическа.

На кадрите се виждат както по-плешивите участъци по главата на Греъм, така и бебешката коса, която стърчи в различни посоки.

С хаштаговете към публикацията си Ашли потвърждава, че става дума за косопад след раждането на двете деца, което си е силен стрес за организма на една жена.

Докато преди няколко месеца Греъм е била все едно с ултракъс бретон, сега вече може да се похвали, че той е израсъл. Въпреки това, ще трябва да мине още време, за да има буйната грива отпреди да стане майка за първи път.

Моделът съчетава работата с майчинството

В момента Ашли и нейният съпруг Джъстин Ървин се грижат сами за трите си момчета – Исак, Малачи и Роман.

Това, което е естествено, не е грозно: Ашли Греъм показа фигурата си след раждането

Ашли Греъм каза, че не се смята за plus size размер

Ашли Греъм на 33: Гола непукистка

След като роди близнаците, пищната брюнетка отново се върна към работните си ангажименти. И в профилите си в социалните мрежи често споделя как се справя с малчуганите и фотосесиите. Макар все още да не е върнала предишната си форма, тя не се притеснява да показва своето тяло.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари