IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилария Болдуин разголи талия два месеца, след като се сдоби със седмо дете

2 декември 2022 16 30

Съпругата на Алек парадира със стегнатото си тяло на червения килим

Getty Images

Getty Images

Хилария Болдуин парадира с невероятното си тяло, само два месеца след раждането на шестото си дете. Йога инструкторката се появи облечена в кадифена черна рокля на официална галавечер със съпруга си Алек Болдуин. Това се случва по-малко от три месеца, след като двамата посрещнаха седмото си общо дете.

Хилария се похвали с невероятната си физика, минавайки по червения килим с Алек на специална вечер, посветена на Американския музей по естествена история в Ню Йорк.

38-годишната съпруга на холивудския актьор удиви фотографите и зрителите заради стегнатия си корем, който се виждаше през цепката на роклята ѝ. Освен това дръзка цепка до бедрото позволяваше на присъстващите да се полюбуват и на тонизираните ѝ крака.

Хилария и Алек се ожениха преди повече от 10 години – през лятото на 2012 г. Съпрузите Болдуин са родители на 9-годишната Кармен, 7-годишния Рафаел, 6-годишния Леонардо, 4-годишния Ромео, 2-годишния Едуардо, почти 2-годишната Лусия (родена от сурогатна майка) и двумесечната Илария.

Хилария роди шест от седемте си деца, но използва сурогатно майчинство, за да посрещне дъщеря си Лусия през 2021 г., като преди това преживя два спонтанни аборта.

Освен многото деца от Хилария, Алек Болдуин има и голяма дъщеря – Айрланд, която е от първия му брак с актрисата Ким Бейсинджър.

Хилария и Алек изглеждаха видимо добре и доста отпочинали, въпреки голямото си семейство и въпреки скандалите около Алек, който миналата година фатално застреля по невнимание операторката на филма Rust, след което беше разследван, но така и не беше съден за убийство, нито пък получи някаква присъда.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари