IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-накрая! Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус дебютираха като двойка

5 декември 2022 18 00

Двамата са заедно от четири години, но пазеха в дискретност връзката си

Getty Images

Getty Images

На 3 декември 2022 г. – повече от четири години, откакто са заедно, моделът и начинаеща певица Суки Уотърхаус и актьорът Робърт Патинсън най-накрая минаха заедно по червения килим. Влюбените британци се радват на безоблачна връзка от 2018-та година досега, но предпочитаха да пазят отношенията си далеч от очите на медии и публика.

Явно обаче Суки и Робърт са решили, че е време да се появят като двойка на официално събитие, като го направиха за представянето на мъжкото облекло Dior за есента на 2023 г. в Гиза, Египет. Робърт е рекламно лице на модния бранд от известно време насам.

На кадрите от събитието двамата изглеждат по-щастливи от всякога. Патинсън и Уотърхаус не спряха да се държат за ръце и да си разменят влюбени погледи докато позираха за фотографите. 36-годишният Роб изглеждаше елегантен в костюм в кремав цвят, съчетан с кафяво поло, докато 30-годишната Суки носеше стилна тъмнолилава рокля, като прозрачна материя покриваше раменете и ръцете ѝ.

Според слуховете връзката между блондинката и звездата от „Здрач“ започва като неангажиращ флирт през 2018-а, но се задълбочава през 2020 г., когато двамата решават да живеят под един покрив по време на карантината на фона на пандемията от коронавирус. Според много източници влюбените вече дори обмислят годеж.

Романът на Патинсън и Уотърхаус днес процъфтява, но и двамата имаха неуспешни връзки с известни личности в миналото. Припомняме, че той отмени годежа си с певицата и танцьорка FKA Twigs през 2017 г., а преди това стана жертва на скандал с изневяра, когато още по-бившата му приятелка Кристен Стюарт му изневери с режисьора на филма „Снежанка и ловецът“.

Колкото до Суки, тя имаше двегодишна публична връзка с холивудската звезда Брадли Купър, който я заряза през март 2015 г., защото тя „не подкрепяла неговата актьорска кариера“.

 

Въпреки че Патинсън почти никога не говори за връзката си с Уотърхаус, веднъж той сподели колко важно е за него да запази любовния си живот в тайна от медиите. В интервю за вестник The Sunday Times от 2019 г. той каза: „Ако издигнеш стена около личния си живот, нещата се получават по-добре. Ако допуснеш хората до себе си, това обезценява любовта. Изключително грубо е непознат човек да ме пита за връзката ми.“

суки и

На ревюто на Dior в Египет присъстваха и други много известни британци, а именно шампионът от Формула 1 Люис Хамилтън и супермоделът Наоми Кембъл; Снимка: Getty

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари