IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Патинсън се завръща като Тъмния рицар в „Батман 2“

3 май 2022 10 40

Актьорът пак ще си партнира със Зоуи Кравиц

Снимка: БГНЕС

Батман се завърна. Преди ден стана известно, че актьорът Робърт Патинсън и режисьорът Мат Рийвс ще се завърнат към продължението на „Батман“. Това обявиха от Warner Bros на CinemaCon в Лас Вегас.

Според режисьора той има много планове за тази кинематографична вселена. „Благодаря на всички за огромната подкрепа за Батман. Не бихме могли да постигнем това без вярата и ентусиазма на всички наши фенове по света. Развълнуван съм да се върна в тази вселена за следващата глава“, каза Рийвс на събитието. Няма подробности кога ще започнат снимките на продължението и кога ще се състои премиерата.

По-рано тази година Робърт Патинсън и Зоуи Кравиц разговаряха с ET Canada за желанието си да продължат екранната си история като Батман и Жената котка в бъдещи проекти. „Мисля, че ни чака много труден път“, каза актрисата.

Пред списание GQ Патинсън сподели, че по време на целия снимачен процес е бил изключително изолиран. „Винаги снимах през нощта, когато беше много тъмно и през цялото време се чувствах ужасно сам“, спомня си актьорът.

Струва си да се отбележи, че все още не е известно кой ще действа като противник на Батман. Това обаче не пречи на феновете на филма да разсъждават кого биха искали да видят като антагонист. Много фенове посочват, че идеалният противник на Патинсън би бил Жокера. Други, напротив, биха искали да видят г-н Фриз.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари