IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулиана Гани и Теодор отпразнуваха годишнина

6 декември 2022 08 40

„Обичам те до Луната и обратно“, написа тя на тортата

IStockphoto

IStockphoto

Джулиана Гани и нейната половинка Теодор Гецов отбелязаха своята първа годишнина. Бъдещите родители се усамотиха във вила край София, за да вдигнат наздравици за любовта си.

„Всичко, което исках, го виждам в очите ти. А всичко, което ти дадох е на път да ни направи най-щастливите мама и тате“, написа бременната Гани и показа как е изненадала приятеля си.

Джулка е поръчала безброй балони в червено и златисто, както и плюшени мечета, с които е украсила стаята им.

В свой клип Гани споделя реакцията на Теодор, когато влиза в помещението, в което го чака торта, на която пише: „Обичам те до Луната и обратно“.

Честитейки на приятеля си, плеймейтката го нарича принце мой.

Малко преди да празнуват това, че са от година заедно, двамата събраха приятели на бебешко парти, на което загатнаха как са избрали да кръстят бъдещия си наследник.

„Взимаме назаем една американска традиция, която повелява около месец и половина – два преди появата на мъника на бял свят да се устройва специално тържество – Baby Shower. Благодаря на всички за милите думи и пожелания за бебе К“, сподели Джулка малко след празника.

Джулиана Гани: Давид е готов да води праведен живот

Джулиана Гани – плеймейтката, на която ѝ върви в любовта, но не и в брака

Джулиана Гани с второ бебешко парти

Не е тайна, че Гани очаква момиченце, на което нейният по-голям син – Давид, ще бъде батко.

Джулиана Гани се сдоби с критики за това, че е в напреднала бременност, а все още има малко коремче. До момента тя все още не е разкрила кога точно трябва да роди второто си момченце, което очаква с големи трепети.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари