IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Чарлз спря да отговаря на телефонните обаждания на принц Хари?

10 декември 2022 09 00

Синът мислил доста за пари

Снимка: БГНЕС

След като принц Хари и Меган Маркъл се преместиха в Съединените щати, комуникацията им с членовете на кралското семейство на практика изчезна. Отношенията на двойката с принц Чарлз се влошиха особено забележимо.

Според The Mirror Елизабет II е направила всичко възможно, за да изгради отношения на доверие между най-големия си син и любимия си внук. Херцогът на Съсекс се възползва от доверието на баба си, когато баща му спря да отговаря на телефонните му обаждания.

„Покойната кралица винаги се радваше да говори с Хари, но когато той поиска пари, тя каза: „Защо не говориш с баща си за това?“ Тогава Хари ѝ призна, че Чарлз вече не му отговаря“, каза източникът.

Тогава Нейно Величество се опитала да разреши проблема чрез разговор. „Когато кралицата попита сина си и престолонаследник защо отговаря само на имейлите на Хари и не говори с него, станало ясно, че Чарлз е отговорил сърдечно: „Защото не съм банка“, споделя пред изданието източник, близък до кралското семейство.

Глория Стейнем за Меган Маркъл: Тя е съвсем различна от написаното в медиите

Бюти съвети – триковете на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл

Експерти: Принц Хари и Меган Маркъл правят парите си на гърба на кралското семейство

Членове на семейството, включително принц Уилям, спряха да говорят с принц Хари, когато научиха за издаването на мемоарите му.
Уиндзорите се опасяват, че книгата ще нанесе удар върху репутацията на монархията. „Хари не е толкова добър, колкото си мислят много хора. Искаше пари“, добави още източникът, цитиран и от OK Magazine.

Също така документалният филм, който сега излиза, се очаква да се превърне в нов скандал за Двореца.

Продукцията на херцога и херцогинята на Съсекс „Хари и Меган“ вече предизвика бурни дискусии в мрежата. Очаква се филмът да засегне проблемите, с които двойката се е сблъскала в двореца. Преди дни станаха известни и други подробности за сензационния проект.

Във филма принц Хари и Меган ще обяснят защо са решили да се оттеглят от задълженията си и да напуснат Обединеното кралство. Според вътрешен човек на Page Six, двойката ще направи сензационно признание.

„Хари и Меган ще твърдят, че са били тормозени в двореца. Това, което ще стане ясно, е че те вярват, че техните изпитания и премеждия са свързани с по-големите проблеми в света, като расизма. Те ще говорят за факта, че техните интереси не засягат кралското семейство и ще заявят, че са били жертви на дворцовата медийна машина“, каза източникът.

Първите епизоди на документалния филм бяха излъчени по Netflix на 8 декември 2022 г. Наскоро услугата за стрийминг публикува трейлър на проекта, в който двойката представи непубликувани досега снимки от семейния архив: от сватбата, от пътуване до Африка, както и снимки, направени по време на бременността на Меган.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари