IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд не се предава, подава нова жалба срещу Джони Деп

7 декември 2022 17 50

Актрисата искала да помогне на жертвите на домашно насилие

Снимка: БГНЕС

Амбър Хърд трудно преглъща победата на Джони Деп в съда. Освен че се махна от Холивуд, заживя в Лондон и реши да се отдаде на грижи на детето си, актрисата реши отново да подаде официално нова жалба. В нея тя оспорва присъдата за клевета срещу бившия си съпруг.

Актрисата възнамерява да защитава честта и достойнството си докрай. Тя не е съгласна с решението на журито, според което е длъжна да плати на Деп 15 милиона долара обезщетение.

Адвокатите на Хърд подадоха жалба от 68 страници. В документа се казва, че съдът по погрешка не е разгледал или е пренебрегнал няколко случая, в които Амбър е информирала медицински специалист за нараняванията, нанесени ѝ от Деп.

„На първо място искаме с нашия пример да помогнем на други жертви на домашно насилие да докажат правото си. Разбира се, това ще окаже влияние върху други жени, които искат да говорят за насилието, включващо влиятелни мъже“, подчертаха адвокатите.

С жалбата Амбър иска отмяна на присъдата или връщане за нов процес: „Друг съд преди това заключи, че Деп многократно е малтретирал Хърд... Върховният съд на Обединеното кралство постанови в отделен иск за клевета, заведен от Деп, че обвиненията за малтретиране на Хърд са верни“, гласи един от абзаците.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари